Köszöntünk Kedves Látogató!

Specht Józsi és Vali weboldala

Specht Józsi és Vali vagyunk

 

Közös történelmünk már elmúlt 30 éves. 1988. szeptemberben, Szigetváron a Várfesztivál napján kezdődött. Két nappal korábban, a Szigetvári Konzervgyár áruátvevő bódéjában történt meg az első pillantás. Vali a testvéréhez Tündéhez érkezett látogatóba, aki Józsi igazi barátja volt és szándékosan hívta a nővérét. Össze akarta hozni a két független embert. Sikerült neki.

2019. júniusban már a 30. házassági évfordulónkat ünnepeljük.

Itt az ideje, hogy ezen az oldalon röviden összefoglaljuk a történetünket.

Miért is készítünk egy ilyen részletes összefoglalót?

2009. augusztus 12-én Józsi kilépett utolsó, hagyományos munkahelyéről. Vali 2011. február 01-én követte. Azóta kizárólag a DXN üzletünkből származó bevételeinkből élünk. Ezzel együtt olyan mennyiségű szabadidőre tettünk szert, ami lehetővé teszi számunkra, hogy azt tegyük, amit akarunk, amit szeretünk. Így kezdtünk bele Villanyautó Túra néven különeges világrekord kísérletünkbe, amiről az erről szóló külön oldalunkon várnak a részletek.

Az elmúlt években sokszor találkoztunk sikeres, elfoglalt, kreatív üzletemberekkel. Szinte mindenkitől megkaptuk a kérdést:

“Hogyan lehetséges,
hogy nektek ilyesmire van időtök?”

A weboldalunk minden tartalma arra szolgál, hogy Neked választ adjon a kérdésedre, kérdéseidre. 2018. decembertől a tényleges nyugdíjas életkorunkig tartó néhány évben lehetőleg minden embernek, aki felteszi ezt a kérdést, választ fogunk adni, akár személyesen is.
Sőt!
Nem csak válaszolunk, hanem segítünk is nekik – ha akarják – hogy hasonlóan hozzánk szabaddá tehessék az idejüket és ezzel önmagukat is.

Biztosak vagyunk abban, hogy 2023. után közülük sokakkal együtt veszünk majd részt az “Utazásaink oldalon láthatóhoz hasonló utazásokon, ami egyet jelent azzal, hogy sikerült a tervünk, és sok ember változtat a következő négy évben az életén.

Lehet, hogy magadra ismertél?
Lehet, hogy Te vagy, aki máris belekezdenél a változtatásba?
Ne késlekedj!
Azonnal keress meg minket!