DXN étrend-kiegészítő Ganoderma, Spirulina…

Az étrend-kiegészítő olyan termék, amelynek célja a táplálkozási hiányok pótlása, a teljesítmény javítása vagy a szervezet működésének támogatása.

DXN Ganoderma RG kapszula 30

A 90 napos Ganoderma
kivonata.

DXN Ganoderma RG kapszula 90

A 90 napos Ganoderma
kivonata.

DXN Ganoderma RG kapszula 360

A 90 napos Ganoderma
kivonata.

DXN Ganoderma GL kapszula 30

14 napos Ganoderma
gombafonal por.

14 napos Ganoderma
gombafonal por.

DXN Ganoderma GL kapszula 360

14 napos Ganoderma
gombafonal por.

DXN Spirulina tabletta 120 db

Spirulina
kék-zöld alga

DXN Spirulina tabletta 500 db

Spirulina
kék-zöld alga

DXN Andro-G 30 Kapszula

Anrdographis paniculata
a „keserűk királya”

DXN Andro-G 90 Kapszula

Anrdographis paniculata
a „keserűk királya”

étrend-kiegészítő

Az étrend-kiegészítő általában élelmiszer-adalékokat, növényi kivonatokat, ásványi anyagokat, vitaminokat és aminosavakat tartalmaz.

Az étrend-kiegészítő nem helyettesíti a kiegyensúlyozott és változatos étrendet, és nem pótolja az egészséges táplálkozási szokásokat.

A DXN vállalat rendelkezik az ISO 14001 nemzetközi szabvánnyal.

Az ISO 14001 szerint a szervezeteknek rendszeresen ellenőrizniük kell a Környezet Irányítási Rendszer működését, az eredményeket, és a dokumentációt rendelkezésre kell bocsátaniuk az érdeklődők számára.

Tarts velünk!

Nekünk sikerült. Neked is sikerülni fog!

Nézz ránk! Nem a holdról jöttünk. Totál egyszerű emberek voltunk. Egy buszvezető és egy ápolónő. Ma is ugyanolyan egyszerű emberek vagyunk, de már nincsen munkahelyünk, nem vagyunk munkavállalók.

Mi sem úgy születtünk, hogy értettünk a marketinghez, de meg tudtuk tanulni. Azért, mert hoztunk egy döntést, hogy megváltoztatjuk az életünket és kitartottunk a döntésünk mellett.

A DXN egy világcég. A direkt értékesítő vállalatok mezőnyében ma már az elsők között jegyzik. A  jövőképe Európában is sok embernek kínál egészséget, gazdagságot és boldogságot! Ez ugyanis a DXN mottója.

Élvezd a termékek nyújtotta fittséget és érezd meg az előnyét, ha egy olyan terméket kínálsz, amelyet mások kimondottan keresnek. Saját víziónk pedig, hogy több százezer embernek adjunk hitet, motivációt, eszközt és módszert ahhoz, hogy jobban érezhessék magukat a bőrükben. Jó kalandot a DXN világában!

Csatlakozz hozzánk!
Kattints a „DIJMENTES REGISZTRÁCIÓ” feliratú gombra!

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top