Hívd Józsefet

(30) 411 6127

Hívd Valit

(30) 972 6672

Küldj nekünk e-mailt

levelezes@specht.hu

A DXN Life Magazin riportját idézzük az alábbiakban

Krusinszki Zs. Pálma

A riportot Kusinszki Zs. Pálma írta

Az eredeti cikket itt lehet elolvasni:
DXN Life Magazin riportja
Specht Józseffel és Valival

A Specht házaspárt már nem kell bemutatnunk az olvasóknak, hiszen 2008 óta aktív üzletépítők a DXN-ben és ha valaki, akkor ők tudják, hogy a DXN mennyire meg tudja változtatni az emberek életét és mekkora stabilitást tud adni. Most arról beszélgettünk velük, hogy hogyan építették az üzletet, milyen volt az életük a koronavírus járvány alatt.

Jó reggelt! Sokan ismernek titeket és három évvel ezelőtt volt már veletek interjú a magazinban. Ha mégis arra kérlek titeket, hogy mutatkozzatok be az új olvasóknak, akkor mit tartanátok a legfontosabbnak elmondani magatokról?

Specht József és Vali DXN EDDJózsi:

Itt van előttem az a három évvel ezelőtti riport és nekem úgy tűnik, akkor alig engedtem megszólalni Valit. Legyen ez most másként.

Vali:

Rendben.

Harmincegy éves házasok vagyunk. Éppen pár nappal ezelőtt volt az évfordulónk. Tavaly a harmincadikra a lányaink rendeztek nekünk egy különleges, meglepetés ünnepséget. Pont egy héttel azután, amikor hazaérkeztünk a DXN jutalomutazásról, Skandináviából, ahol az MSC Meraviglia fedélzetén jártuk a fjordokat és a gyönyörű városokat.

Akkor már négy unokánk (Zoé, Jonatán, Jázmin és Eliza az anyukája pocijában) ünnepelt együtt a családdal és a barátainkkal.

Amikor 12 éve belevágtunk a DXN hálózatépítésbe a lányaink rögtön mellénk álltak és szó szerint mindenben segítettek (rendezvényszervezés, jegyárusítás, hangosítás…stb). Szinte minden hétvégén velünk “dolgoztak”a kevés szabadidejüket beáldozva.

Közös volt a cél: Legyünk szabadok!!!

Mindhárman nagy családot terveztek, ami alakulóban van….

Az utóbbi időben többször beszélnek róla, hogy életük, életünk legjobb befektetése volt az a közös “munka”, hisz ma már tényleg annyit vigyázunk az unokákra amennyit szeretnénk. Szabadok és boldogok vagyunk!

Az elmúlt években ketten maradtunk. A gyerekeink mind elindultak a saját útjukon és sikeres startot vettek mindannyian. Ők rendszeresen beszélnek arról, hogy a sikerükben nekünk nagy szerepünk van. Ha szabad hadd idézzem itt Tamara egyik legutóbbi üzenetét:

“…ahogy apu megfogalmazta a videóban annál jobban nem is lehet.

Az a fontos, hogy most itt vagytok a jelenben, ennyi boldog pillanattal teli életben, és hogy mennyit tanultatok, mennyi mindent tudtok, amit napról napra tudtok tovább adni a gyerekeiteknek, és az unokáitoknak, akik mind felnéznek rátok!

Köszönjük, hogy ilyen jó példát látva nőhettünk fel és láthatunk titeket élettel teli, vidáman még sokáig…”

Családunk: Józsi és Vali, a három lányunk, Olga, Tamara és Sára, Olga férje, Laci, Tamara férje, Benjamin és a négy unoka: Zoé, Jonatán, Jázmin és Liza

Kóccó Lászlóval és Kócsó-Fodor Anikóval a 30. házassági évfordulónkonLehet, hogy ez egy kicsit hosszú bemutatkozás és talán egy szó sem esett konkrétan a DXN-ről, pedig hát egyfolytában arról beszélek. Tisztában voltunk azzal, hogy hagyományos munkahelyekkel soha nem érjük el ezt az életstílust. Folyamatosan kerestük a számunkra tiszta szívvel felvállalható MLM üzletet.

Nekünk ez a DXN.

Józsi:

Hadd tegyek még ehhez hozzá valamit. Ha buszvezető vagyok és nem DXN-es, nem engedhettem volna meg magamnak, hogy az elmúlt közel egy évben, szinte minden mást félretéve, az új lakásunk építésén dolgozzak.

Ahogy Valitól hallottad, ketten, illetve hárman maradtunk (a dédi is velünk él) Az addig kényelmes, nagy lakás elnéptelenedett és feleslegessé vált.

Ezért belevágtunk egy izgalmas projektbe. Lakásfelújításba. Mondhatnám úgy is hogy házépítésbe, hisz csak a csupasz falak álltak.

Voltak napok, amikor hiába vártuk a szakembereket, nem jöttek. Ez nem olyan ritka ma Magyarországon, ahogy hallom. Én pedig elég türelmetlen ember vagyok ahhoz, hogy néhány ilyen alkalom után ne vegyem a saját kezembe a megoldás megkeresését. Miután aztán sikerrel oldottam meg néhány feladatot, felbátorodtam.

Elővettem az online tudásomat és csak annyit tettem, amit a barátom, Kócsó Laci tanácsol minden hálózatépítőnek. Megkerestem a Youtubeon az aktuális munkához tartozó ingyenes, oktató videókat.

Ma pedig nagyon büszke vagyok rá, hogy bármerre nézek a lakásunkban, a kezem munkáját látom. Van persze még javítani való, de kényelmes, olyan, amit mi akartunk és pont elég nagy. Még arra is jó, hogy mind a négy unokánknak legyen elég tér.

Kétségtelen, hogy mindezt csak azért tudtuk így megoldani, mert a DXN a háttérben biztosította számunkra az anyagi biztonságot.

Kérünk, hozzászólásodat a harmadik, befejező résznél írd meg.

Vásárolj 25% kedvezménnyel!

A videóban útmutatást kapsz erről.

A videóban bemutatott vásárláshoz és ingyenes regisztrációhoz használható weboldalunk:

https://www.dxn2u.eu/pws/011315167

Szeretnénk, ha igazán jól járnál. Szeretnénk, ha minimum 25%-kal olcsóbban juthatnál hozzá a DXN speciális termékeihez. Szeretnénk, ha az első vásárlásod értékének 110, 130 vagy akár 150%-át megkaphatnád ajándékba.

Biztosak vagyunk abban, hogy a weboldalunkon megtalálható tartalom mindenki számára üzenetet hordoz.

A fő célunk, hogy felkeltsük az érdeklődésedet, hogy megmutassuk mivel foglalkozunk, hogy megmutassunk egy lehetőséget, ami a számodra is nyitott.

Biztosak vagyunk abban, hogy Te is szeretnéd megkóstolni, kipróbálni az általunk több, mint egy évtizede fogyasztott, használt prémium termékeket, a DXN termékeit.

Biztosak vagyunk abban, hogy Te is el tudsz képzelni magadnak egy - a miénkhez hasonló - életstílust.

Tehetnénk ide egy linket, amiről azonnal egy regisztrációs űrlapra egy webáruház megrendelési felületére érkeznél.

Azért nem tesszük ezt, mert sok fontos információt így nem tudnál megismerni, melyek megismerése jelentős összegeket takaríthat meg számodra.

Hívd Józsefet

(30) 411 6127

Hívd Valit

(30) 972 6672

Küldj nekünk e-mailt

levelezes@specht.hu