Fogyás a Táplálko-ZÓNÁVAL

Három hónap alatt megtörtént, amit korábban sosem tudtam megvalósítani, pedig több alkalommal belevágtam. Ebben az évezredben most először csökkent a súlyom 110 kiló alá. Ezzel párhuzamosan a három hónappal korábbi laborlelet kritikus értékei, egytől-egyig normalizálódtak.

Három hónap alatt elindult a fogyás és az életmód váltás

Múlt pénteken a Táplálko-ZÓNA programjának keretében utolsó konzultációnkat folytattuk a program vezetőjével, Ábrahámné Bergmann Annával.
Amikor belefogtunk, 118 kiló volt a súlyom, rémisztően magas volt a vércukor szintem és más értékek is a normális tartományon kívül voltak. Az akkori megbeszélésünk alkalmával Anna éppen ezekre az értékekre mutatott rá. Szakvéleménye szerint a májam volt a legnagyobb veszélyben. Ezért a programomat is úgy állította össze, olyan táplálkozást javasolt, ami lehetővé tette a máj regenerálódását és egyben a fogyás is elindult.

Anna ígéretet tett rá, hogy hamarosan részletesen leírja a publikus részeit annak a szakvéleménynek, amit pénteken szóban elmondott. Amint ez elkészül, közzé fogjuk tenni.

Összefoglalásként leírom, mit változtattam,
milyen részelemekből áll az a program,
aminek a jó eredmények és a fogyás köszönhető

Természetesen nem hagyom abba, mert nagyon jólesnek az eddig elért eredmények.
Van még túlsúly, amit a következő hetekben-hónapokban fogok elveszteni és helyette izmot fogok építeni, hogy a már most is látható változás még látványosabb legyen.

Lássuk tehát:

  • Az étrendemből teljesen kivettem a kenyeret, a péksüteményeket, tésztákat, sütiket, tortákat
  • Megtöbbszöröztem a zöldségek, saláták fogyasztását
  • Az ételeim elkészítésekor figyelembe veszem Anna tanácsait, használom a tőle kapott recepteket
  • Beszereztem és az Anna által előírt módon fogyasztom a plusz vitaminokat és halolajat

Naponta nyolc kilométer a fogyás elősegítéséhezKattints a képre!

  • Rendszeresen sportolok. Hetente öt napon gyalogolok nyolc kilométert és két napon végzek saját testsúlyos gyakorlatokat

A DXN termékek is támogatják a fogyás folyamatát

  • Tovább fogyasztom a tíz éve a táplálkozásom szerves részét képviselő DXN étrend-kiegészítőket és a DXN kávékat. Anna tanácsára némelyikből nagyobb lett a napi adagom és bekerült még egy az összeállításba.

Több szakértő egybehangzó állítása,

hogy nagyon meghatározó, pozitív szerepe van a DXN étrend-kiegészítők évtizedes fogyasztásának abban, hogy a laborlelet nagyon rossz értékei ellenére a szervezetemben kialakult rossz folyamatokat szinte alig vettem észre.
Rossz belegondolni, hogy mi történhetett volna, ha az immunrendszerem nincs megtámogatva ezekkel a kiváló termékekkel.

Tíz éve népszerűsítjük a DXN termékeit.
Azért tettük, mert finom a kávé,
és sokkal jobban éreztük magunkat

A három hónapos eredmények miatt viszont

MOSTANTÓL SZÁZSZOROS ENERGIÁVAL MONDOM EL

mindenhol, mindenkor a tapasztalataimat. Bárhová elmegyek, ahová hívnak, személyes beszélgetésre, vagy emberekkel teli kultúrházakba. Mert mindenkinek tudni kell arról, hogy léteznek a DXN termékek, és a segítségükkel vagyok ismét, bizonyítottan teljesen egészséges és a segítségükkel karcsúsodik az alakom. Ráadásul, ha találkozunk a fogyásom bizonyítékát saját szemeddel láthatod, de most meg is mondom 109,9 kg volt ma reggel a súlyom.

A fogyás jól látható

A lényeget jól mutatja ez az összehasonlító kép. Ma már nagyon bánom, hogy nem kezdtem el ugyanilyen céltudatosan, évekkel korábban tenni magamért.

Neked nem muszáj végigjárni egy hasonló utat!

Tudok segíteni a tapasztalataimmal.
Keress meg most! Kattints erre a sorra! A legjobb, ha felhívsz!


0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük