Mindketten munkavállalók voltunk. Józsi a BKV buszvezetője, Vali pedig gondozónő egy idősek klubjában. Három gyermekes, nagycsalád voltunk. A fizetéseink együtt nem tettek ki akkora összeget, amire szükségünk lett volna. Jöttek a kölcsönök egymás után, eladósodás… Ugye nem kell sorolnom? Tele van az országunk ilyen sorsokkal.

A történetünk a magyar valóságban kezdődött 2008-ban

De mi ki akartunk törni

Semmiképpen nem lehetett megoldás, hogy munkahelyváltásokkal kísérletezzünk, főleg, hogy néhány ilyen próbálkozás fényesen bizonyította, hogy a buszvezető mindenhol ugyanannyit keres, csak más színű busszal dolgozik.

Mást kellett találnunk!

2008-ban aztán jött valami, amiről az első pillanatban nem az látszott, hogy ez lenne a megoldás. Majdnem ki is dobtuk, de aztán úgy döntöttünk, hogy mégis belevágunk.

Ez lett a szerencsénk

Ezt azért kellett itt az elején leírnunk, mert félünk tőle, hogy Te is úgy ítélsz, ahogy mi tettük elsőre.

Kérlek! Ne hamarkodd el!

Megismétlem a főcímet:

Ha egy buszvezetőnek és egy ápolónőnek sikerült,
Neked is sikerülni fog!

Specht József és Vali13 hónappal később, 2009. augusztus 12-én felmondtam. Azóta egy napra sem volt állásom, munkahelyem. Saját magam osztom be az időmet és jól élünk. Bőven a magyar átlagkereset feletti a jövedelmünk.

Az elmúlt tíz évben megismerkedhettünk és használhattunk egy olyan egészséges termékkört, aminek a jó kondíciónkat köszönhetjük, közel a nyugdíjas korhoz.

Ezek a termékek a táplálkozásunkat egészítik ki, amire ma már sok embernek van igénye. A helyes táplálkozás pedig biztosítja az ember számára az egészséges életet.

Hogy ez mennyire igaz, arról a “Életmódváltás” menüpontban olvashatsz. Ez is saját történet, egy valódi siker saját tapasztalatokkal. Röviden arról szól, amikor 2019. március 11-én a háziorvoshoz mentem, labor beutalót felíratni. A laborleletben aztán volt néhány, az elfogadható tartományon kívüli, érték. Ezeket állítjuk helyre, hogy ismét olyan egészséges lehessek, mint 25-30 évesen voltam. A főszerepet az életmódváltás mellett a DXN termékei játsszák. Óriási támogatás az immunrendszeremnek, hogy 2008 óta rendszeresen fogyasztom a DXN kávékat és táplálék-kiegészítőket.

Egy évtizede, mióta meghoztuk azt a fontos döntésünket és csatlakoztunk a DXN céghez, minden évben részt vehettünk egy-egy utazáson a földünk egy-egy távoli, gyönyörű részére. És ezekért az utazásokért mi nem fizettünk egyetlen fillért sem, ezt ajándékba kaptuk a DXN cégtől. Mi ez, ha nem siker?

Ezekről az utazásokról az “Utazások” menüpontban láthatsz részleteket, képeket, videókat.

Lehet ezzel pénzt is keresni?

Jogos kérdés és valóban nem ejtettünk erről még egy szót sem, csak utaltunk rá, hiszen 2009. augusztus 12. óta nincsen munkahelyem és Vali is otthagyta az idősek klubját 2011-ben. A DXN-es jövedelmünkből élünk, nem is rosszul. A részleteket a jövedelmünkkel kapcsolatban leírtuk egy külön oldalon, amit IDE kattintva olvashatsz el. Itt most látsz egy különleges fizetési csekket, aminek a magyarázata szintén azon az oldalon vár Rád.

Nem a jövedelem nagysága, inkább az fontos, lesz-e jövő hónapban is…

Ha az elérhető eredmény érdekel és már túl vagy a próbálkozásokon, munkahelyváltásokon, ha Te sem hiszel a mesékben, amik munka, idő és anyagi ráfordítás nélküli meggazdagodásról szólnak, akkor itt az idő. Megértjük, ha többet akarsz tudni rólunk és az általunk kínált lehetőségről.

Kielégítjük a kíváncsiságodat (a siker tekintetében is)
Az alábbi űrlapon jelentkezz most!

Az űrlap kitöltésével és elküldésével elismered, hogy megismerted az “Adatvédelmi Nyilatkozatot”, valamint, hogy hozzájárulsz, hogy az e-mail címedre az oldal tartalmával összefüggő üzeneteket továbbítsunk.

Néhány kép rólunk és a nemzetközi hálózatunk tagjairól: