Ez itt a hosszú távra is tervező emberek lehetősége. A regisztrációval a DXN termékeket a fogyasztói árhoz képest 25 százalékkal kedvezőbb áron vásárolhatják már az első pillanattól fogva, így aztán rövid távon illetve azonnal bevételre tesznek szert.

A regisztráció a háttércég által biztosított felületen történik. Gyakorlatilag ugyanez szolgál ki mindenkit, a világon, aki a DXN törzsvásárlója kíván lenni.

A regisztrációs űrlap megjelenése előtt néhány fontos információt olvashatsz. Semmi extra. Mi viszont kiegészítjük még egy, a kilencedik ponttal:

Ha kérdésed lenne a regisztráció készítése során,
vagy utána bármikor, azonnal keress meg minket!

Elérhetőségeinket a kapcsolat Írj nekünk! menüpontban találod.

A mi kötelességünk számodra a DXN üzlettel, termékekkel és az ezekhez kapcsolódó tevékenységek vonatkozásában, minden tájékoztatást megadni. Mi vagyunk a szponzoraid, akik támogatunk Téged a továbbiakban, hogy Te is sikeressé válhass a DXN-ben.

Folytassuk! Ezt kell tenned:

1. Kattints a gombra: Regisztráció a DXN törzsvásárlói hálózatába

2. A megnyíló, fentebb már részletezett oldal alján kattints az Elolvastam és egyetértek gombra

3. Töltsd ki a regisztrációs űrlapot. Csak a * piros és * kék csillaggal megjelölt adatokra van szükség.

4. Miután minden szükséges adatot megadtál kattints a folytatas gombra

5. Az áttekintő oldal alján szintén lesz két * piros csillag. Mindegyikhez tartozik egy-egy jelölő négyzet. Ezekbe tegyél pipát. Azután ismét kattints a folytatas gombra

Kattintás után ezt a párbeszédpanelt fogod látni:

felugro_ablakA 25% kedvezményt csak úgy lehet biztosítani, ha történik vásárlás. Ennek mértékét az első alkalommal, a DXN 100 PV-ben határozta meg. Ez jelenleg még kínaiul hangozhat. Ha viszont  az “OK” megnyomásával továbblépsz, látni fogod a termékek neve mellett ezt az értéket.
Az első csomagot úgy kell összeválogatni, hogy a PV értékek összege minimum 100 legyen. Több lehet, kevesebb nem. 🙂

A szintén a párbeszédpanelen megemlített DSP (Dinamikus Start Program) csomag választása esetén nem kell az idődet a termékek válogatásával tölteni, mert minden DSP csomag értéke meghaladja a 100 PV-t. Ráadásul még számtalan előnnyel is jár, közülük az egyik, hogy a továbbiakban érvényesíthető kedvezményt is kapsz, ami a legkisebb csomag esetében is 110%. Vagyis a megvásárolt termékek értékének 110%-ig levásárolható kedvezményed lesz.

A DSP csomag vásárlását rögtön a lap legtetején kell egy kattintással jelezni, majd a megjelenő oldalon válogathatsz a hat, előre összeállított DSP csomag közül.

Ne vegyél zsákbamacskát!

Részletesen bemutatjuk a DSP csomagok összetételét, értékét, a pénzügyi kondíciókat, a pénzügyi előnyöket a témáról írt oldalunkon. Ide kattintva tudod megnyitni.

A regisztráció befejezése már egyszerű. logikusan vezet az oldal. Már csak a szállítási információkat kell megadnod, majd a fizetés következik, mint bármelyik webáruházban.

Gratulálunk!

Ha délig leadtad a megrendelésedet, másnap érkezik a csomag.

A jelenlegi rendkívüli helyzetben nagyszerű dolog, hogy ezzel az online eszközzel, úgy tudsz DXN termékeket rendelni, hogy közben otthon maradsz.

Arról pedig, hogy mennyire fontos a DXN termékek fogyasztása a koronavírus járvány idején, Jane Yau a DXN vezető ganoteraputája videójából tudhatsz meg fontos részleteket. A videó magyar tolmácsolással készült. Jane Yau szavait Krusinszki Pálma fordította magyarra.

Koronavírus!!!

Nagyon bízunk abban, hogy ezt a videót hamarosan levehetjük erről az oldalról. Most viszont a legtöbb helyen igyekszünk mi is ráirányítani a figyelmet.

Kérünk, vigyázz magadra, a családodra és minden embertársadra! Maradj otthon!