DXN a Ganoderma vállalatAkkor még nem volt világos,
de ma már tudjuk,
az életünk teljesen megváltozott


2008. július végén, egy hétfői napon tizenkét másik személlyel együtt, egy kis tárgyalóban találkoztunk és meghallgattuk közös meghívónkat, Kócsó Lászlót.

Egy malajziai vállalatról, a DXN-ről láttunk videót és hallottunk tájékoztatót, valamint kaptunk egy-egy tasak DXN Black Coffee nevű, Ganoderma tartalmú, arabica kávét.

A lendület és a lelkesedés, ami az előadót és a rövid előadást áthatotta, magával ragadott mindannyiunkat. Nem is akartunk addig hazamenni, amíg nem csatlakozhattunk a DXN-hez illetve Lacihoz. Sajnos erre mégsem kerülhetett akkor sor. Egyszerűen azért nem, mert nem álltak rendelkezésre az ehhez szükséges dokumentumok.

Pár nap múlva,
augusztus 8-án viszont már sikerült leadnunk a regisztrációnkat

Csatlakoztunk a DXN céghez!

Ahhoz a vállalthoz, amely akkor a 40. helyezett volt az MLM cégeket rangsoroló weboldal, a Direct Selling News listáján, a legnagyobb forgalmú MLM cégek között. Igaz, mi ezt akkor még nem is tudtuk, hiszen ezt az eredményt a következő évben hirdették ki.

Ugyanebben a rangsorban a 2018-as forgalmi adatok alapján,
2019-ben, a DXN a 15. helyet birtokolja

A DXN, malajziai központjából irányítva sikeresen megvalósítja a “One Dragon”, “One World One Market” and “One Mind” koncepciót. A DXN a Ganoderma gomba termesztésétől, feldolgozástól, egészen a fogyasztók felé irányuló marketing tevékenységig a teljes folyamatot felügyeli. A DXN világszínvonalú vezetési rendszere, kutatási és fejlesztési tevékenysége és csúcsminőségű termékei garantálják a DXN vállalat és munkatársainak sikerességét.

Dato' Dr. Lim Siow JinA DXN-t – a világhírű Indiai Institute of Technology-n diplomázott – Dato’dr. Lim Siow Jin alapította 1993-ban.

Szenvedélyes érdeklődése a gomba emberi egészségére gyakorolt jótékony hatása iránt elvezette őt a Ganoderma gomba csodálatos világába.

Kutatási eredményei elindították azon az úton,hogy a gyógynövények királyának tartott Ganoderma – vagy más néven – Lingzhi gomba, gyógyító tulajdonságait az emberek egészségmegőrzésének szolgálatába állítsa

“One Dragon”

Az egész folyamatot – a termesztést, a feldolgozást és a marketinget – egyedül a vállalat végzi, szigorú minőségellenőrzés mellett.

“One World One Market”

Az egész világra kiterjedő csatlakozási lehetőség és bónuszrendszer minden törzsvásárló számára.

“One Mind”

A vállalat és a törzsvásárlók egyazon szándékkal összpontosítanak a DXN üzletre.

Ganoderma ültetvény

Specht József és Vali a DXN Ganoderma ültetvényénA DXN Ganoderma ültetvény számos különleges és fontos jellemvonással büszkélkedik a csúcsminőségű Ganoderma termesztésben.

Ezek a különlegességek a következők:

– Megfelelő klíma – forró és párás környezet
26-27 C fok hőmérsékleti tartományban
– Tiszta víz – 7.0 7.9 pH fenntartásával
– Friss levegő – az ültetvény messze van a lakott, szennyezett területtől

Bio termesztés – természetes anyagokat úgy, mint rizs pelyvát és fűrészport használnak, rovarölőszerek és szteroidok nélkül. Ezzel a módszerrel, több mint 200 fajta elsődleges és másodlagos szert állítanak elő, úgy mint enzim, koenzim, aminosav, vitaminok, szénhidrát és más nyomelemek amelyek megjavítják és fölerősítik a gomba minőségét, mennyiségét, növekedését és ellenálló képességét a kártevőkkel szemben.

A DXN Ganoderma ültetvénye 70 hektáros területen fekszik. Ez a legnagyobb ültetvény Malajziában, és a legelső, amelyik megkapta az MS ISO 14001:2004 tanúsítványt a Lloyd’s Minőségbiztosítótól 2000 júliusában. Ez a tanúsítvány is biztosítja, hogy az összes Ganoderma művelési folyamat megfelel az MS ISO14001:2004 szabványnak, és kielégít minden, a Környezetvédelmi Minisztérium által támasztott követelményt.

DXN Irodaház Kuala Lumpur2007 novemberében a Mezőgazdasági Minisztérium akkreditálta a DXN Lingzhi ültetvényt a Malajziai Biotervbe, ami azt jelenti, hogy megfelel az MS1529:2001 szabványnak és az Okleveles Bioültetvény követelményeinek is.

A DXN gyógyszerészeti gyár 34.000 négyzetméteren terül el és világszínvonalú berendezésekkel szerelték fel. Ez az első Ganoderma feldolgozógyár Malajziában ami megkapta a TGA (Gyógyhatású Termékek Nyilvántartásba Vétele) oklevelét az Ausztrál Egészségügyi Minisztériumtól és a Lloyd’s Minőségbiztosítótól megkapta a MS ISO 9001 2000 oklevelet 1999 szeptemberétől. A legelsők között kapta meg a GMP (Jó Gyártási Gyakorlat) oklevelet a Maláj Egészségügyi Minisztérium Nemzeti Gyógyszerészeti Hivatalától.

A két DXN kávé feldolgozó gyár
a 42.000 négyzetméteres beépített területtel
és világszínvonalú létesítményekkel
ahol étel és italtermékeket állítanak elő

DXN Farm főépületA legújabb gyár kozmetika részlegből, valamint gyümölcslé és enzim gyártó részlegből áll. A kozmetikai termékek gyártása megkapta a GMP oklevelet a Maláj Egészségügyi Minisztérium Nemzeti Gyógyszerészeti Hivatalától 2007 augusztusában.

Ez a gyár hozzávetőlegesen 70.000 négyzetméteres területen fekszik.

Az első magyar delegáció a DXN Farmon, 2008-banA DXN Marketing a legelső MLM vállalat, amelyik elindította az “Egy Világ – Egy Piac” koncepciót, ami lehetővé teszi bármely országból származó disztribútornak, hogy közvetlenül szponzoráljon új disztribútort helyi vagy nemzetközi szinten. A DXN, Malajzia piacvezető MLM exportőre.

A kutatás és fejlesztés a DXN küldetése, hogy biztosítsa a csúcsminőségű termékek gyártását. Ez az erőfeszítés a kutatás fejlesztésében oda vezetett, hogy a vállalat termékei megfelelnek a legmagasabb nemzetközi szabványnak és annyira természetes eredetűek amennyire csak lehetnek.

DXN Holding Bhd. Laboratórium Osztálya 2006. július 17-én megkapta a MS ISO/IEC 17025 Akkreditációs Oklevelet a műszaki megfelelésért, meghatározott műveleti hatókörért és a laboratórium minőségi kezelőrendszerének működéséért.

Termékvásárlás fogyasztói áron   Regisztráció a 25% kedvezményért