DXN Magyarország 14. Születésnap

DXN Magyarország 14. Születésnap

2023. április 15-én egy fantasztikus rendezvénynek lehettünk részesei, amelynek középpontjában a DXN Magyarország 14. születésnapja állt.
Az eseménynek egy elegáns szálloda adott otthont, ahol már a belépőnél kávéval, pogácsával és finom süteményekkel várták a vendégeket.

A résztvevők megismerhették az üzleti szinteket, amelyek elérése elvezet a sikerhez és az elismeréshez. Az előadók számos tippet és tanácsot osztottak meg a hallgatósággal, hogy az üzleti úton való sikeres előrehaladásukat segítsék.

Az este igazi show elemekkel indult, amelyek között voltak színvonalas előadások és sikertörténetek.
A fő programpont, amikor Faragóné Keserű Judit és Faragó István átvették a Koronás Gyémánt kitűzőjüket, és röviden megemlékeztek arról az útról, amit végigjártak, amíg eljutottak erre a szép és magas üzleti szintre, valóban elgondolkodtató volt.
Ezúton is szeretnénk gratulálni nekik!

A gálavacsora rendkívül ízletes és finom ételekkel kényeztette a résztvevőket, amelyek között voltak húsételek, halak, zöldségek, desszertek és sok más finomság.

Az este folyamán színpadra léptek a tánctanulás szerelmesei, akik a zenekar dallamaira élvezték az estét. A tánc az esemény további részében is folytatódott, így a résztvevők teljes mértékben kiélvezhették az estét.

Az egész rendezvény szépen volt díszítve, a színpadon pedig fantasztikus fények világították meg az előadókat és az est folyamán fellépőket.

Ez az esemény biztosan emlékezetes marad minden résztvevő számára, hiszen egy igazán különleges és felejthetetlen élményt nyújtott. A DXN Magyarország születésnapja méltó módon került megünneplésre, és mindenki jól szórakozott.

Aki lemaradt róla, az mindenképpen próbálja meg elérni, hogy a következő rendezvényen részt vehessen!

Az affiliate link segítségével egyszerűen meghívhatod ismerőseidet a csatlakozásra.
Ha valaki a linkre kattint, automatikusan a hálózatod tagjává válik, és minden általa generált vásárlásból jutalékot kapsz.
Így nemcsak saját vásárlásaidból profitálhatsz, hanem a csapatod tagjainak vásárlásaiból is.
Ez egy kiváló lehetőség a passzív jövedelem elérésére és a hálózatod növelésére.

Töltsd ki az alábbi űrlapot, és hamarosan teljes körű, díjmentes hozzáférést kapsz a DXN online rendszeréhez,
valamint két saját, DXN termékekkel feltöltött webáruházadhoz.

Ne habozz csatlakozni a DXN családjához, és élvezd az egészség és a jövedelem előnyeit!

Név
E-mail
Telefon
Születési idő
Lakcím
Üzeneted, kérdésed


Gratulálunk! Sikeresen elküldted adataidat. Hamarosan egy e-mail üzenetet kapsz tőlünk, amiben minden további tudnivalót és teendőt részletesen leírunk. Köszöntünk DXN Csapatunkban! Specht József és Specht Vali
Az űrlap elküldése során hiba történt. Kérünk, ellenőrizd újra az űrlap összes mezőjét.

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top