DXN Special Családi Nap – Aréna Camping – 2020. május 30.

DXN Special Családi Nap

DXN Special Családi Nap

Tervezett időpont: 2020. május 30., szombat 09:00 – 17:00

Helyszín: Aréna Camping – 1106 Budapest, Pilisi utca 7.

A Megszökőnapon, február 29-én bejelentettük:

Azóta nagyon sok minden történt. Ma ott tartunk, hogy jelenleg be van tiltva minden rendezvény. A DXN Special Családi Nap helyszínének vezetőitől néhány napja azt a tájékoztatást kaptuk, hogy valószínűleg hamarosan kénytelenek lesznek üzemszünetet tartani ők is.

Mi május 30-ra készülünk!

Nagyon bízunk abban, hogy a koronavírus járványt leküzdi az országunk, leküzdi a világ. Ha a kitűzött napon találkozunk és ismét együtt lehetünk közösségben, életkortól függetlenül, akkor sikerült! Legyen így! Erre gondolj Te is! Ha mindannyian nagyon akarjuk, ha mindenki megtesz érte mindent, akkor lehetséges. Ha Te szoktál imádkozni, tedd meg minden nap! Mi is ezt tesszük. Ha nem szoktál, bármikor elkezdheted, de addig is gondolj minden nap, minden percben egy vírusmentes tavaszra, ezzel is nagyon sokat teszel, hidd el!

A DXN Special Családi Nap nyilvános DXN rendezvény!

A Megszökőnap után, már másnap megkerestek minket más DXN vonalak tagjai, hogy vajon ők eljöhetnek-e május 30-án. Mi pedig azonnal a szponzorainkat kerestük, hogy látnak-e benne bármi kivetnivalót, ha fogadjuk más vonalak tagjait is. Kócsó László és Kócsó-Fodor Anikó azt válaszolták, hogy, ha nekünk ez nem teher, akkor miért ne.
Aztán megkerestük Mr. Debyát is és meghívtuk. Azt ígérte, hogy beleteszi a programjába és ezzel együtt ő is megkérdezte, hogy nem akarnánk-e teljesen nyilvánossá tenni a családi napot. Jeleztük, hogy már megbeszéltük ezt Laciékkal.

Tehát bárkit szívesen látunk, bármelyik DXN vonal tagjait, a családtagjaikat, barátaikat. Sőt! Az aktuális érdeklődőket, jelölteket is! Jó lehetőség lehet ez a rendezvény arra, hogy megismerjék a DXN családot.

Vali azt mondta, hogy nincsenek még képeink…
De most meg már vannak:

Hagyomány, hogy főzünk

Vali, Judit és a hálózatunk több hölgytagja szoktak gondoskodni erről. Emlékeztek Molnár Erzsike palacsintáira? Nyamíííí! 🙂
Idén kicsit más lesz. A hölgyek természetesen most is ott lesznek az “táplálkozási fronton”, de lesz egy profi “hadvezérünk”.
Dávid Attila, a tavaly nyári DXN Futó és Családi Nap szakácsbajnoka elvállalta, hogy megfőzi az ételt egy nagy bográcsban.

Nagyon köszönjük Attila!
A program szabadon választott

A képekből látszik, hogy bármire lehetőségünk van. Valóban szeretnénk megteremteni a lehetőségét annak, ami  Megszökőnapból kimaradt. Itt majd lehet sokat beszélgetni, ismerkedni. Természetesen, ha lesz erre igényetek, szervezhetünk kisebb sportversenyeket is. De a lényeg a pihenés, a kikapcsolódás, a friss levegő és a napsütés élvezet. A jelenlegi helyzet után erre nagy szükségünk lesz.

Rétes

A kempingnek van egy bejáratott kapcsolta. Már meg is kaptuk az elérhetőségeit. Azt mondják Budapest legjobb rétesét tudjuk megrendelni. Ígérjük, hogy leteszteljük előre. Aztán majd kitaláljuk, hogy hogyan szervezzük meg, hogy Ti is megkóstolhassátok.

Rétes a családi naponMindez mennyiért?

Egy személy részvételi díja 1.500 Ft. Ennyit kér tőlünk a kemping. Gyerekeknek 4 éves korig ingyenes. A 4 évesnél idősebb gyerekek után is ki kell fizetnünk az 1.500 Ft-ot.

Ha az étkezésedet megoldod önállóan, akkor nincs is több költséged. Főzhetsz is magadnak. Ennek nincsen további díja. Van két bogrács, amit megkapunk. Ha van sajátod, hozd el magaddal. Tűzifát szintén kapunk és ennek sincsen díja. Kapunk sörpadokat, asztalokat, tehát kényelmesen el tudod készíteni a saját ételedet.

A Dávid Attila bográcsában megfőtt ételre előre be kell jelentkezni. Annak a csomagnak, amiben benne van a részvételi díj, egy adag étel és egy rétes, 2.500 Ft az ára. Ha két felnőtt ilyen csomagot rendel, akkor a bográcsban főtt ételből még két kiskorú gyermekük is ehet, további díjfizetés nélkül.

Magyarázat

A kiskorú gyermek, az általános iskolás. Az, aki legfeljebb az alapoktatás nyolcadik évfolyamába jár.

Példa

Két szülő “ebédes” jegyet vásárol, tehát 5.000 Ft-ot fizet. Velük érkezik három általános iskolás gyermekük, egy elsős. egy negyedikes és egy hetedikes gyermek. Ebben az esetben a három gyermek közül kettő, a szülők jegyeivel, ebédelnek, tehát nekik csak a részvételi díjat, fejenként 1.500 Ft-ot, összesen 3.000 Ft-ot kell fizetni. A harmadig gyermeknek pedig 2.500 Ft-os jegyet kell vásárolni.
A példában szereplő család összesen 10.500 Ft-ot fizet és mind az öten kapnak ebédet, a Dávid Attila által felügyelt bográcsból.

Fontos tudnunk előre, hogy miből, mennyi kell

Kérünk, ha eljössz, akkor az alábbi úrlapot kitöltve jelezd ezt számunkra. A sima lebonyolítás érdekében, a részvételi díjakat előre kérjük átutalással. Így a helyszínen majd nem azzal töltünk sok időt, hogy pénzeket gyűjtögetünk a résztvevőktől.
Természetesen, ahogyan már a Megszökőnappal kapcsolatban megszokhattátok, az átutalt összegekről számlát állítunk ki. A részvételre jogosító jegyeket, ételkuponokat is előre kiküldjük.

Fontos: Ha időpont változtatásra kényszerülünk, a megváltott jegyek érvényesek lesznek!

Ez egy nagyon jó nap lesz!
Várjuk a jelentkezéseteket!

Az űrlap kitöltésével és elküldésével elismered, hogy megismerted az “Adatvédelmi Nyilatkozatot”, valamint, hogy hozzájárulsz, hogy az e-mail címedre az oldal tartalmával összefüggő üzeneteket továbbítsunk.