DXN Cordypine 700

cordypine

Cordyceps sinensis

A Cordypine ital egyik lényeges összetevője a Cordyceps sinensis vagy másnéven kínai hernyógomba, az egyik legjobban becsült orvosilag alkalmazott gombafajta.

Hosszútávú fogyasztása javítja az immunrendszeri funkciókat, optimalizálja a szervek működését, ezáltal igen hatékony az egészségmegőrzésben.
A gyógyászatban való alkalmazása több mint háromezer éves múltra tekint vissza.

Európában 300 éve ismerik, de igazán ismertté csak 1993 után vált, amikor a kínai futónők kilenc világrekordot döntöttek meg, és ezt a Cordycepsnek tulajdonították
az edzésmunka mellett.
Ekkor került a nyugati kutatók figyelmébe. A tudósok elkezdték vizsgálni a Cordyceps gomba más kedvező tulajdonságait is, mint például
a koleszterincsökkentő, májvédő, vagy éppen szíverősítő hatását.

Az egyik leghatásosabb gyógynövénynek tartják az energiaszint és az általános életminőség javítása területén.

Ma már a sportolókon kívül egyre több aktív életmódot folytató ember fedezi fel magának az általános életerő és az állóképesség-fokozó hatása miatt.

A Cordycepset a természet csodájának is nevezik, hatásköre rendkívül széles.

Nézd meg
YouTube csatornánkon!

https://specht.hu/lingzhi_black_coffee

Tarts velünk!

Nekünk sikerült. Neked is sikerülni fog!

Nézz ránk! Nem a holdról jöttünk. Totál egyszerű emberek voltunk. Egy buszvezető és egy ápolónő. Ma is ugyanolyan egyszerű emberek vagyunk, de már nincsen munkahelyünk, nem vagyunk munkavállalók.

Mi sem úgy születtünk, hogy értettünk a marketinghez, de meg tudtuk tanulni. Azért, mert hoztunk egy döntést, hogy megváltoztatjuk az életünket és kitartottunk a döntésünk mellett.

A DXN egy világcég. A direkt értékesítő vállalatok mezőnyében ma már az elsők között jegyzik. A  jövőképe Európában is sok embernek kínál egészséget, gazdagságot és boldogságot! Ez ugyanis a DXN mottója.

Élvezd a termékek nyújtotta fittséget és érezd meg az előnyét, ha egy olyan terméket kínálsz, amelyet mások kimondottan keresnek. Saját víziónk pedig, hogy több százezer embernek adjunk hitet, motivációt, eszközt és módszert ahhoz, hogy jobban érezhessék magukat a bőrükben. Jó kalandot a DXN világában!

Csatlakozz hozzánk!
Kattints a “DIJMENTES REGISZTRÁCIÓ” feliratú gombra!

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük