Skip to content

Cordyceps a Himalája viagrája

Cordyceps a Himalája viagrája

A Cordyceps sinensis vagy másnéven kínai hernyógomba, az egyik legjobban becsült, orvosilag alkalmazott gombafajta, amely igen jól ismert a hagyományos kínai orvoslásban.

Hosszútávú szedése javítja az immunrendszeri funkciókat, optimalizálja a szervek működését, ezáltal igen hatékony az egészségmegőrzésben.

A kiváló minőségű DXN Cordyceps gomba növényi táptalajon termesztett.

Fő összetevői:

kis- és nagy molekulasúlyú poliszacharidok és egyéb cukorszármazékok, fehérjék, adenozin, peptidek, poliaminok és esszenciális aminosavak; szterolok (pl. ergoszterol, delta-3 ergoszterol, kampeszterol, stb.), telített – és telítetlen zsírsavak (pl: palmitinsav, sztearinsav, linolsav, olajsav), továbbá policiklusos aromás szénhidrogének, víz- és zsíroldékony vitaminok (K, E, illetve B1, B2 és B12), ásványi anyagok (K, Na, Mg, Ca, Fe, Cu, Mn, Zn, Se, Al, Si, Ni, Sr, Ti, Cr, Ga, V és Zr).

A hatóanyagok fő hatásai

  • támogatja a szervezet természetes védekezőképességét
  • gyulladáscsökkentő hatóanyagainak köszönhetően extra védelmet nyújt a három legfontosabb szervünknek, a tüdőnek, a májnak, és a szívnek
  • sportolóknak kifejezetten ajánlott, mert természetes teljesítményfokozó
  • jótékony védő hatású: bőr, nyálkahártya, gyomor- és bélrendszer, vese
  • antioxidáns
  • koleszterinszint csökkentő
  • oxigenizál, energetizál
  • antibakteriális

A DXN kapszula és por formában gyártja

A kapszula anyaga: hipromellóz, amely egy növényi eredetű anyag.
Hasonlóan oldódik és emészthető, mint a zselatin kapszulák.

Ajánlott napi fogyasztás

1-3 kapszula naponta.

Por esetében: napi fél adagolókanállal (1,3 g) 1 dl vízben vagy folyadékban feloldva.
(A termékhez hozzáadott adagolókanál űrtartalma = 2,6 g.)

Cordyceps

Ismerd meg a DXN Ganoderma tartalmú termékeit lapozható katalógusunkban!

Tarts velünk!

Nekünk sikerült. Neked is sikerülni fog!

Nézz ránk! Nem a holdról jöttünk. Totál egyszerű emberek voltunk. Egy buszvezető és egy ápolónő. Ma is ugyanolyan egyszerű emberek vagyunk, de már nincsen munkahelyünk, nem vagyunk munkavállalók.

Mi sem úgy születtünk, hogy értettünk a marketinghez, de meg tudtuk tanulni. Azért, mert hoztunk egy döntést, hogy megváltoztatjuk az életünket és kitartottunk a döntésünk mellett.

A DXN egy világcég. A direkt értékesítő vállalatok mezőnyében ma már az elsők között jegyzik. A  jövőképe Európában is sok embernek kínál egészséget, gazdagságot és boldogságot! Ez ugyanis a DXN mottója.

Élvezd a termékek nyújtotta fittséget és érezd meg az előnyét, ha egy olyan terméket kínálsz, amelyet mások kimondottan keresnek. Saját víziónk pedig, hogy több százezer embernek adjunk hitet, motivációt, eszközt és módszert ahhoz, hogy jobban érezhessék magukat a bőrükben. Jó kalandot a DXN világában!

Csatlakozz hozzánk!
Kattints a “DIJMENTES REGISZTRÁCIÓ” feliratú gombra!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük