DXN Alma Enzim Ital

DXN Alma Enzim Ital

DXN Alma Enzim Ital

alma enzim

Az enzimek néhány fontos feladata

  • vezérlik a sejtlégzést, és elősegítik, hogy új testszövetek keletkezzenek
  • koordinálják a véralvadást, de a vérrögök feloldódását is
  • szabályozzák az immunrendszert és gondoskodnak a harmónia visszaállításáról, ha szervezetünk egyensúlya például fertőzés, gyulladás vagy sérülés miatt
    megbillen
  • lehetővé teszik a test természetes méregtelenítését és szabályozzák az emésztést

Az almatermesztés körülményei

Az Alma Enzim Ital prémium nyersanyagból és magas szintű minőségbiztosítással
készül.

Az almákat hosszú ideig fermentálják, hogy értékes tápanyagai könnyebben fel tudjanak szívódni az emberi szervezetben.

A gyümölcsöket Kínában, Ningxiaban termesztik. Ez a terület Kína északnyugati részén található, amelynek egyedülálló természeti forrásait mezőgazdasági célokra használják fel.

Nagyon magas a napfényes órák száma, egy évben átlagosan több, mint 3000 óra. Az éves csapadékmennyiség alacsony: 305 mm.

A sok napfény elősegíti a fotoszintézist, emiatt magas az itt termesztett alma pektin tartalma. (Arról, hogy a pektinnek milyen hatása van, a hatóanyagoknál olvashatsz.)

Kiváló minőségű erjedési folyamat

Az évekig tartó szeparáció és tárolás után a domináns baktérium törzsek stabil erjedési folyamatot biztosítanak.

A hosszan tartó fermentáció lehetővé teszi a hasznos összetevők folyamatos bomlását a domináns baktériumokon keresztül, így az esszencia könnyebben fel tud szívódni az emberi szervezetben.

Nézd meg
YouTube csatornánkon!

https://specht.hu/alma_enzim_ital

Tarts velünk!

Nekünk sikerült. Neked is sikerülni fog!

Nézz ránk! Nem a holdról jöttünk. Totál egyszerű emberek voltunk. Egy buszvezető és egy ápolónő. Ma is ugyanolyan egyszerű emberek vagyunk, de már nincsen munkahelyünk, nem vagyunk munkavállalók.

Mi sem úgy születtünk, hogy értettünk a marketinghez, de meg tudtuk tanulni. Azért, mert hoztunk egy döntést, hogy megváltoztatjuk az életünket és kitartottunk a döntésünk mellett.

A DXN egy világcég. A direkt értékesítő vállalatok mezőnyében ma már az elsők között jegyzik. A  jövőképe Európában is sok embernek kínál egészséget, gazdagságot és boldogságot! Ez ugyanis a DXN mottója.

Élvezd a termékek nyújtotta fittséget és érezd meg az előnyét, ha egy olyan terméket kínálsz, amelyet mások kimondottan keresnek. Saját víziónk pedig, hogy több százezer embernek adjunk hitet, motivációt, eszközt és módszert ahhoz, hogy jobban érezhessék magukat a bőrükben. Jó kalandot a DXN világában!

Csatlakozz hozzánk!
Kattints a „DIJMENTES REGISZTRÁCIÓ” feliratú gombra!

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top