Hívd Józsefet

(30) 411 6127

Hívd Valit

(30) 972 6672

Küldj nekünk e-mailt

levelezes@specht.hu

A DXN Life Magazin riportját idézzük az alábbiakban

Nemrég egy webináron Vali sokat beszélt a félelemről. Ha valaki esetleg lemaradt, kifejtenétek, hogy mit is tapasztaltatok és hogyan reagáltatok?

Vali:

Köszönöm, hogy felhoztad ezt. Ahogyan akkor is elmondtam, nagyon fontosnak tarjuk, hogy rámutassunk azokra az – általunk ismert – okokra, amik miatt az emberek a DXN-t választhatják. A Covid-19 kapcsán ezeket mutattam meg. Ezek a járvány idején valóban félelmekként jelentkeztek, viszont visszanézve bárki számára már indokként működhetnek egy döntés meghozatalában.

Nagyon köszönjük Neked, hogy elkészítetted az előadásom angol fordítását, így aztán mind magyarul, mind angolul ez az anyag elérhető a Youtube csatornánkon.

Mi tehát – személyes érintettség hiányában – úgy reagáltunk, hogy igyekeztünk a legtöbbet adni a későbbi időkben megoldást kereső embereknek.

Talán a leglényegesebb tapasztalatunk pedig, ami egyben egy komoly megerősítés is, hogy a DXN nem hagyta magára a tagokat.

Példa nélküli, ahogyan a cég menedzsmentje minden követ megmozgatott, hogy senki ne maradjon bevétel, jövedelem nélkül. Pedig olyan országokban kellett ez megoldani, ahol a járvány miatti intézkedések kapcsán bezárt service centerekkel az egyetlen beszerzési csatorna szűnt meg. Erre senki nem volt felkészülve. Mégis lett megoldás.

Annyira jó volt tapasztalni, hogy mindenki türelemmel várta ki azokat az extra időket, amiket a cég a fenti országokban biztosított a minősülésekhez. Pedig ez azt jelentette minden DXN-es számára, hogy a megszokottnál később kapott jutalékot. De mindenki kapott jutalékot és ez a legfontosabb.

Szintén példa nélküli, ahogyan a DXN azonnal bevetette az összes szakemberét, orvosokat, ganoterapeutákat, és szinte minden napra jutott egy-egy webinár. A DXN tagok így a világon a legtöbb információval rendelkeztek ezekben az időkben is.

A hab a tortán pedig, hogy egy egész évre szóló extra kedvezményt kapott minden DXN-es a 100 pontos promóció kapcsán. Nem nagyon hallani, hogy akkor, amikor sok cég a túlélésért dolgozik, amikor ezreket bocsátanak el, valaki mérsékli az árait, hogy a vásárlói másra fordíthassák az így megtakarított összegeket.

Pedig ez így történt itt a DXN-ben.

Nagyon köszönjük ezeket Dr. Limnek és a DXN menedzsmentjének.

2019-ben a színpadon, Bulgáriában

Mely termékeket fogyasztjátok most napi szinten?

Vali:

Ebben sem történt változás.

  • A kezdetektől komoly mennyiségben fogy a családunkban a DXN kávé
  • Az RG, a GL, a Spirulina állandó kiegészítője a táplálkozásunknak
  • Az Oroszlásörény tabletta és a Cordyceps szintén napi fogyasztási cikk
  • A salátákhoz DXN ecetet is használunk
  • A fürdőben DXN kozmetikumok sorakoznak a polcon

Amin változtattunk az a mennyiség volt. A normál fenntartó szintet megemeltük néhány kapszulával a biztonság kedvéért.

Az unokák DXN kakaóval kezdenek és sorban állnak a Spirulináért. Később a szájuk szélén jól látszik, hogy megtettek mindent a megelőzésért.

Mit vártok a 2020-as év hátralévő részétől?

Vali:

Békét, szabadságot, napsütést és megújulást.

Szeretnénk, ha az emberek fellélegeznének. Szeretnénk, ha sokan néznének a jövőjükre az elmúlt hónapok tapasztalatain át. Drukkolunk, hogy közülük sokan döntsenek úgy, hogy egy hasonló történet már számukra se jelentsen komoly kihívást.

Józsi:

Miután mi meghoztuk a döntést 2008-ban, a következő évben nagyon sokat dolgoztunk a hálózatunk elindításán. Nem is fért akkor bele más az időnkbe, mert a munkahelyen töltött órákon felül, kizárólag a DXN volt fókuszban. Ez egy tervszerű lépés volt a részünkről, a család minden tagja vállalta a későbbi szabadság reményében.

Annak az egy évnyi fókuszált munkának az eredménye, hogy a karantén időszakot mi ennyire simán éltük meg.

Megérte rövid ideig az időnk 90 százalékát az üzletre fordítanunk. Azóta az időnk 10 százaléka elegendő, hogy az üzletünket működtessük, a többi 90 százalékban pedig azt tehetünk, amit akarunk.

Vali:

Nagyon várjuk, hogy érkezzen egy jelzés azoktól, akik most hasonlóan döntenének, mert mi itt vagyunk, a DXN itt van és az ő életük is pozitívan fog megváltozni.

Vásárolj 25% kedvezménnyel!

A videóban útmutatást kapsz erről.

A videóban bemutatott vásárláshoz és ingyenes regisztrációhoz használható weboldalunk:

https://www.dxn2u.eu/pws/011315167

Szeretnénk, ha igazán jól járnál. Szeretnénk, ha minimum 25%-kal olcsóbban juthatnál hozzá a DXN speciális termékeihez. Szeretnénk, ha az első vásárlásod értékének 110, 130 vagy akár 150%-át megkaphatnád ajándékba.

Biztosak vagyunk abban, hogy a weboldalunkon megtalálható tartalom mindenki számára üzenetet hordoz.

A fő célunk, hogy felkeltsük az érdeklődésedet, hogy megmutassuk mivel foglalkozunk, hogy megmutassunk egy lehetőséget, ami a számodra is nyitott.

Biztosak vagyunk abban, hogy Te is szeretnéd megkóstolni, kipróbálni az általunk több, mint egy évtizede fogyasztott, használt prémium termékeket, a DXN termékeit.

Biztosak vagyunk abban, hogy Te is el tudsz képzelni magadnak egy - a miénkhez hasonló - életstílust.

Tehetnénk ide egy linket, amiről azonnal egy regisztrációs űrlapra egy webáruház megrendelési felületére érkeznél.

Azért nem tesszük ezt, mert sok fontos információt így nem tudnál megismerni, melyek megismerése jelentős összegeket takaríthat meg számodra.

Hívd Józsefet

(30) 411 6127

Hívd Valit

(30) 972 6672

Küldj nekünk e-mailt

levelezes@specht.hu