Hívd Józsefet

(30) 411 6127

Hívd Valit

(30) 972 6672

Küldj nekünk e-mailt

levelezes@specht.hu

A DXN Life Magazin riportját idézzük az alábbiakban

A blogotokon olvastam egy nagyon mély posztot arról, hogy milyen lenne az életetek a jelenlegi járványhelyzetben, ha nem a DXN-nel foglalkoznátok. Beszélnétek egy kicsit erről?

Szponzorainkkal, barátainkkal, aa DXN világ leggyorsabb Koronás Követeivel, Laciva és Anikóval egy jutalomutazásonJózsi:

Azt a posztot azért írtuk meg, hogy egy nagyot kiáltsunk az online térben. Arra számítunk, hogy, amikor majd már minden korlátozó intézkedést megszüntetnek, amikor majd a gyerekek ismét óvodába, iskolába járnak, amikor majd nem korlátozó időkeretekhez kell igazítania az embereknek a bevásárlást, talán akkor majd lesznek, akik átgondolják, hogy mi is történt.

És talán akkor néhányuk visszaemlékszik majd, hogy olvasott valamit egy volt buszvezetőtől és volt ápolónőtől, akik valami másról beszéltek.

Ha mi nem hozzuk meg azt a nagyon is nehéz döntést 2008-ban és nem csatlakozunk Kócsó Lacihoz és Anikóhoz és rajtuk keresztül a DXN-hez, biztosan nem vagyunk ennyire nyugodtak. Számunkra is nagyon zaklatottan telt volna ez a járvány időszak.

Az első kérdésedre adott válaszainkból látszik, hogy mi rendkívüli helyzetben is élhettük a megszokott életünket.

Arra gondoltunk a poszt megírásakor, hogy esetleg egy hasonló életstílus többeket is érdekelhet és ha így van, mi készen állunk számukra segítséget nyújtani a váltáshoz.

Hogyan építettétek az üzletet a vesztegzárak, kijárási korlátozások idején? Változott valami most, hogy enyhítettek a korlátozásokon?

Józsi:

A mi területünk a kezdetektől az online világ. Mi itthonról építjük a hálózatunkat. Minden percben, amit üzleti időként töltünk a számítógépeink előtt, a DXN hírét igyekszünk sok emberhez eljuttatni.

Ezért aztán ebben a tekintetben mi a korlátozások idején is hazai pályán játszottunk. Semmin nem kellett változtatnunk.

Vali:

Ha most mégis felmerülne az olvasóban, hogy ennek ellenére minket mindig ott lát a DXN-es rendezvényeken és, hogy az nem online, hanem offline tevékenység, ebben teljesen igaza van.

A rendezvények is a “munkahelyünk” és ott tudunk találkozni azokkal az emberekkel, akik az online térben ismernek meg minket, online eszközök használatával csatlakoznak.

Ezen a téren volt változás, hiszen a rendezvényeket betiltották, így aztán nem volt lehetőségünk személyesen találkozni a hálózatunk tagjaival.

Ez nagyon hiányzik!

Bízunk benne, hogy a még életben levő korlátozások is megszűnnek és ismét találkozhatunk.

Az enyhítést követően annyi változás történt, hogy ismét vannak időpontok a naptárunkban, amikor személyesen tudunk konzultálni csapatunk azon tagjaival, akik kérik ezt tőlünk.

Ha valaki megkérdezte a korlátozások idején, hogy miért is kellene most a DXN-nel foglalkoznia és miért a DXN a legjobb választás, mit válaszoltatok neki?

Józsi:

De jó lenne, ha sokszor kapnánk ilyen kérdéseket!
Az elmúlt hónapokban az emberek fókusza egészen máshol volt. Az internetes fórumok tanúsága szerint sokan a túléléssel voltak elfoglalva, napi gondjaikat próbálták megoldani.

Ha mégis kaptunk ilyen kérdést, a válaszunk ugyanaz volt, mint, amiről eddig beszéltünk. Nekünk nem kellett változtatnunk az életünkön. Ugyanúgy csináltunk mindent. És minden hónapban megérkezett a fizetésünk is.

A DXN termékek fogyasztása egészen biztosan rengeteget segített abban, hogy az immunrendszerünk fel volt, fel van vértezve.

A DXN üzleti lehetősége pedig számunkra már több, mint egy évtizede biztosítja a bevételeket.

A DXN nem állt le. Malajziában folyt a termelés, a termékek megérkeztek. Online történik a megrendelés, futárok hozzák a csomagokat. Ebben a rendkívüli helyzetben sem volt semmi rendkívüli ezen a téren.

Ha tehát valakit érdekel egy ilyen kényelem, ilyen biztonság, amit a DXN nyújt, jó ötlet lehet számára a csatlakozás.

Családunk egy szülinapi partin

Kérünk, hozzászólásodat a harmadik, befejező résznél írd meg.

Vásárolj 25% kedvezménnyel!

A videóban útmutatást kapsz erről.

A videóban bemutatott vásárláshoz és ingyenes regisztrációhoz használható weboldalunk:

https://www.dxn2u.eu/pws/011315167

Szeretnénk, ha igazán jól járnál. Szeretnénk, ha minimum 25%-kal olcsóbban juthatnál hozzá a DXN speciális termékeihez. Szeretnénk, ha az első vásárlásod értékének 110, 130 vagy akár 150%-át megkaphatnád ajándékba.

Biztosak vagyunk abban, hogy a weboldalunkon megtalálható tartalom mindenki számára üzenetet hordoz.

A fő célunk, hogy felkeltsük az érdeklődésedet, hogy megmutassuk mivel foglalkozunk, hogy megmutassunk egy lehetőséget, ami a számodra is nyitott.

Biztosak vagyunk abban, hogy Te is szeretnéd megkóstolni, kipróbálni az általunk több, mint egy évtizede fogyasztott, használt prémium termékeket, a DXN termékeit.

Biztosak vagyunk abban, hogy Te is el tudsz képzelni magadnak egy - a miénkhez hasonló - életstílust.

Tehetnénk ide egy linket, amiről azonnal egy regisztrációs űrlapra egy webáruház megrendelési felületére érkeznél.

Azért nem tesszük ezt, mert sok fontos információt így nem tudnál megismerni, melyek megismerése jelentős összegeket takaríthat meg számodra.

Hívd Józsefet

(30) 411 6127

Hívd Valit

(30) 972 6672

Küldj nekünk e-mailt

levelezes@specht.hu