A gyaloglás fogyaszt

Korábban már beszéltem arról, hogy az életmódváltás fontos része a mozgás. A tápanyagokban gazdag, egészséges táplálék és a táplálék-kiegészítők önmagukban nem lennének elegendők az egyik leggyakrabban előforduló cél megvalósításához.

Gyaloglás az optimális testsúly elérésére és megtartására

135 kilóról indultam

A DXN termékek rendszeres fogyasztásával annyit elértem, hogy tíz kilót leadtam abból a borzalmasan komoly túlsúlyból. Komolyan mondom. Tényleg borzalmas volt. Persze az utcán, a buszon, közösségben vidáman mosolyogtam, mutattam, hogy jó ez nekem így. De jobban kifáradtam egy cipő befűzésétől, mint mostanában ezer méter gyaloglástól. Ziháltam, mint egy négyemeletes ház legfelső emeletére, két telerakott szatyorral felérve. Na ott az előszobában, amikor senki nem látott már nem vigyorogtam, sokszor közelebb álltam a síráshoz, de legalábbis nagyon dühös lettem minden alkalommal és mindig megfogadtam, hogy ezen változtatok.

Azt mondta Dr. Lim, hogy sétáljak

A DXN elnökét megkérdezhettem egy alkalommal, hogy mit javasol, mit tegyek? Azt mondta, hogy naponta sétáljak egy órát. Ne andalogjak, hanem tempósan menjek. Ez jó hír volt.

Többször nekifutottam a sétának, de szépen abbamaradt az eddigi összes kísérlet, mert valami még hiányzott.
Most viszont minden másként működik. A mozgás kérdésében is konzultálok mentorommal, a Táplálko-ZÓNA tulajdonosával, Ábrahámné Bergmann Annával. Ma már tudom, hogy minden sokkal hatékonyabb, ha rendszeres.
És itt van a nyilvánosság. Kihirdettem az interneten, hogy minden nap lesz gyaloglás. Minden edzésemet rögzíti egy mobil alkalmazás. Gyakorlattá tettem, hogy a napi gyaloglás után az első dolgom az alkalmazás adatait egy aznap készült fotóval és néhány mondattal megosztani a Facebook profilomon.
Egy ideje továbbléptem és minden nap egy rövid Facebook élő videóban is bejelentkezem a napi gyaloglásom közben.

Csatlakozz Európa második legnagyobb DXN hálózatához!

Itt a fehér naci, amiről legutóbb beszéltem!

Mutatok összehasonlító képet két nadrágomról, illetve mutatok néhány képet magamról. Ezekből a fotókból jól láthatod, hogy honnan indultam és hol tartok most. Valamint ez a poszt nagyszerű lesz később is, mert eljön a napja, amikor már az a túlsúly sem lesz rajtam, ami ma még azért feladatot jelent.

A számok is fontosak, nem csak a gyaloglás!

+135 kiló volt a súly 2008-2012 között. Négy év kellett, hogy szimplán a DXN termékek fogyasztásával lemenjen tíz kiló. Aztán eltelt hét év úgy, hogy néha volt pár hét intenzív gyaloglás, de ezt mindig követte egy hosszabb időszak, mozgás és minden kontroll nélkül. Jellemzően következett  egy utazás, egy hajóút, ahová minden alkalommal úgy indultam, hogy úgyis felszedett kilókkal jövök haza. Nem görcsöltem ezen akkor.

Aztán elérkezett 2019. március. Hét évig 116 és 128 kiló között liftezett a súlyom. A történet innentől ismerős lehet. 118 kilóval kezdtem az életmódváltásba. Az idei DXN jutalomút volt az első, amikor szándékosan figyeltem magamra és arra, mit eszek meg és nem túlsúllyal érkeztem haza. Amikor ezt a posztot írom, 2019. június 24-én, stabilan 111 kiló körüli a súlyom és érezhetően csökken. Egyszer már volt 110 alatt is néhány dekával a múlt héten. Tehát van még túlsúly, ami már nem annyira zavaró sem látványban, sem mozgásban. Ma már tudom, hogy az utolsó deka feleslegtől is meg fogok szabadulni, és ezt meg is fogom mutatni.

De menjünk sorjában!

A legjobb, ha most egyenként nézzük a képeket. Mindegyik alá leírom a szükséges információkat.

Gyaloglás nélkül, pocakosan2008. Malajzia, balról a második. Egy családi napon Valival 2010-ben. Szintén családi nap 2011-ben.

Gyaloglás helyett kerti parti2017. augusztus – balról a második. A nadrág hamarosan ismét látható lesz. 🙂

A gyaloglás következménye a kisebb pocak2019. június 16-án, a 30. házassági évfordulónkon Valival,
a már többször megemlített fehér nadrágban.

Mindkét nadrág az enyém, a fehéret a gyaloglás miatt tudom hordaniA kék farmer látható a lila pólós képen, a fehér pedig a házassági évfordulós képeken.

Jövedelem, ami másként, de biztonságosan működik.


1 hozzászólás

Fogyás és új életmódom első három sikeres hónapja · július 10, 2019 - 11:55 de.

[…] Gyaloglás – a sport, ami bárkinek elérhető és tempósan fogynak a kilók […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük