2019. decemberben a DXN új fejezetet nyitott. Nem is kell magyaráznunk, elég csak ránézni, aztán az első használat fel is teszi az élményre a koronát. A DXN Gempyuri Prémium Kozmetikai Családdal kapcsolatos videókból álló lejátszási listánkat az oldal alján találod.

Nagyon vázlatosan, a teljesség igénye nélkül,
néhány különlegesség a
DXN Gempyuri Prémium Kozmetikai Családról

Ametiszt
Ez a különleges lilás ásvány is megtalálható benne por formájában – innen is kapta a csomagolás a sötét lila színét.

Szarvasgomba-kivonat
Ez is egy luxus összetevője a Gempyuri kozmetikumoknak, ami segít, hogy a száraz bőr újra jól hidratált legyen, és ezáltal a bőr is megfiatalodjon.

Peptid
A peptidek aminosavakból állnak, elősegitik a test sejtjeinek megújulását és a kollagén termelést is serkentik. Ezentúl még több más pozitív módon hat bőrünkre.

Ganoderma-kivonat
Ez egy rendkívül széles hatásspektrumú gyógygomba igen magas hatóanyag tartalommal, nagyon sok pozitív hatással testünkre, bőrünkre, mint pl. anti-aging (öregedésgátló) hatás.

Spirulina-kivonat
A Spirulina egy kék-zöld alga, ami egy fantasztikus tápanyag forrás. Magas a fehérje és klorofill tartalma. Sokan szoktak Spirulinás pakolást is készíteni, annyira jó hatással van a bőrre.

A termékbemutató videókat a DXN Europe Kft. készítette, a kozmetikai tanácsokat, Böczkös-Borsay Andreától hallgathatod meg.

[YouTube_WD id=52 item=24]

Csatlakozz Európa második legnagyobb DXN hálózatához!

Vásárlás

Bízunk benne, hogy felkeltettük az érdeklődésedet és a weboldalunkon található egyéb tartalmaink, például az “Életmódváltás” rovat cikkei kellőképpen alátámasztják a DXN termékeinek fontosságát a modern ember táplálkozásában, szépítkezésében.

Amennyiben Te is szeretnéd a DXN kozmetikumok hatásait kipróbálni, megvásárolhatod webáruházunkban.

Még mielőtt elindulnál az online shopba felhívjuk a figyelmedet a fenti, kiemelt termékfotókon is megjelenő árazásra. A DXN termékeket bárki megvásárolhatja fogyasztói áron. Viszont bárkinek joga van regisztrált törzsvásárlóként, jelentősen kedvezőbb áron, törzsvásárlói áron beszerezni a  DXN termékeket. A regisztráció egyetlen feltétele, hogy az elsőre megvásárolt termékek pontértéke érje el a 100 SV-s határt. Ennek megállapítására nyisd meg a DXN árlistát és állítsd össze az elsőre megvásárolni kívánt termékcsomagodat. Illetve választhatsz előre összeállított csomagjainkból is, melyeket DSP gyűjtőnéven találsz az árlistában és webáruházunkban is. Ezekhez a csomagokhoz egyedülálló kedvezményeket biztosít a DXN cég. Mielőtt kiválasztanád a neked megfelelőt, mindenképpen beszéljünk!