Ha nem akarsz lemondani a kávézás öröméről,
de az egészségedre is szeretnél odafigyelni, a megoldást itt találod:

Igyál jótékony hatású Ganoderma tartalmú DXN kávét,
próbáld ki a DXN termékeit és élvezd a különbséget!

A kiváló minőségű arabica kávéhoz Ganoderma kivonatot kevernek (ezért kizárólag instant illetve kapszulás kiszerelésben kapható), így egy olyan élvezeti cikk válik elérhetővé, mely a Ganoderma gomba jótékony hatásának köszönhetően nem csak ízében, hanem a szervezetre gyakorolt pozitív tulajdonságaiban is egyedi.

A DXN Magyarországon kapható összes termékének, legfrissebb listáját, a fogyasztói és törzsvásárlói árakat, valamint további fontos adatokat az “DXN Árlista” linkre kattintva tekintheted meg és le is töltheted saját gépedre.

Az alábbiakban a legnépszerűbb DXN kávékat listázzuk:

DXN Lingzhi Black Coffee

DXN Lingzhi Coffee 3 in 1 EU

Csatlakozz Európa második legnagyobb DXN hálózatához!

DXN Cream Coffee

DXN Zhi Mocha

Vásárlás

Bízunk benne, hogy felkeltettük az érdeklődésedet és a weboldalunkon található egyéb tartalmaink, például az “Életmódváltás” rovat cikkei kellőképpen alátámasztják a DXN termékeinek fontosságát a modern ember táplálkozásában.

A DXN kávé semlegesíti a szervezet által felhalmozott savakat, fogyasztásával megszüntethető a gyomorégés. Ha szeretnéd megtapasztalni a valós hatását ne fogyassz mellette más kávét! A DXN kávé fogyasztói egészségi állapotuk stabilizálódásáról, vitalitásuk növekedéséről, pihentető alvást követő, jókedvű ébredésről, megnövekedett koncentrációs képességről és még számtalan jótékony hatásról számolnak be. Az egyik legsűrűbben halott tapasztalat, a gyomorégés megszűnése, már néhány csésze DXN kávé elfogyasztása után.

Amennyiben Te is szeretnéd a DXN kávé hatásait kipróbálni és szeretnéd a fogyasztói árnál 25 %-kal kedvezőbben megvásárolni, csatlakozz fogyasztói csoportunkhoz! Az alábbi űrlapot kell csak kitöltened:

Felhívjuk a figyelmedet a fenti, kiemelt termékfotókon is megjelenő árazásra. A DXN termékeket bárki megvásárolhatja fogyasztói áron. Viszont bárkinek joga van regisztrált törzsvásárlóként, jelentősen kedvezőbb áron, törzsvásárlói áron beszerezni a kávét illetve bármilyen más DXN terméket. A regisztráció egyetlen feltétele, hogy az elsőre megvásárolt termékek pontértéke érje el a 100 SV-s határt. Ennek megállapítására nyisd meg a DXN árlistát és állítsd össze az elsőre megvásárolni kívánt termékcsomagodat. Illetve választhatsz előre összeállított csomagjainkból is, melyeket DSP gyűjtőnéven találsz az árlistában. Ezekhez a csomagokhoz egyedülálló kedvezményeket biztosít a DXN cég. Mielőtt kiválasztanád a neked megfelelőt, mindenképpen beszéljünk! 

A regisztrációd megérkezését követően,
24 órán belül felhívunk és minden fontos részletet megbeszélünk
a DXN kávé megvásárlásával kapcsolatban.

A DXN kávékkal kapcsolatos videóinkat itt látod:

[YouTube_WD id=61 item=28]


1 hozzászólás

Fogyás és új életmódom első három sikeres hónapja · július 10, 2019 - 11:26 de.

[…] DXN Kávék […]

A hozzászólás jelenleg nem engedélyezett.