Tíz éve illetve nem egészen három hónap múlva már tizenegy éve volt, amikor csatlakoztunk a DXN céghez. A hivatalos történet viszont csak 2009. márciustól íródik, hiszen akkor kezdett Magyarországon és ezzel együtt Európában is hivatalosan működni ez a malajziai világcég.

Akkor a 40. helyen állt az MLM cégek világranglistáján, ma pedig – a legfrissebb hírek szerint – már a 15. Ez a helyezés még nagyobb jelentőségű, ha elmondjuk, hogy egy évvel korábban még a 22. helyen álltunk.

Május 04-én,
egész napos rendezvényen ünnepeltük meg tíz éves múltunkat

Egyetlen írás, egyetlen poszt sem lehet képes arra, hogy élethűen tudósítson egy ilyen eseményről. A visszafogottan, mégis ünnepien kidekorált rendezvényteremben egy hét órás érzelmi utazáson tartott együtt a megjelent sokaság. 

Minden utazáshoz szükség van idegenvezetőkre. Ezen a napon egy fantasztikus páros, Faragó István és Faragóné Keserű Judit, mint házigazdák kalauzolták a rendezvényen résztvevő utazókat.

És valóban, több nézőpontból is végigjárhattuk az elmúlt évtizedet

Tíz-tíz percben beszéltek azok a topvezetők, akik az indulástól a DXN-nel tartanak és kitartásuknak, szorgalmas munkájuknak köszönhetően a legmagasabb üzleti szinteket birtokolják.

Vendégünk, Geszti Péter a saját életére visszatekintve mutatta be számunkra, hogy mennyire hasonló pályán járunk. Előadásának talán legfontosabb mondanivalója, hogy az ember egészsége a legfontosabb. Ha ez megvan, akkor azokkal a nagyon komoly dolgokkal, mint a vállalkozás, a pénzcsinálás, a munkáink, szabadon, jókedvűen, mint egy jó játék foglalkozhatunk. 

Természetesen ezen a rendezvényen is főszerepet kaptak,
azok, akik az elmúlt időben értek el új üzleti szinteket

A végén volt torta is,
hiszen mit érne egy tíz éves születésnap torta nélkül

A mi tíz percünket a következő videó örökíti meg. Lejjebb pedig néhány saját fotót nézegethetsz.

[YouTube_WD id=45 item=21]

20 kép a rendezvényről

Fotó: Bussy Bence

18 kép 10 percről, ami 10 évről szólt

Fotó: Bussy Bence

A rendezvény hivatalos fotósa,
Bussy Bence nagyon sok képet készített,
amiket az alábbi mappákban lehet átnézni:

DXN 10 Születésnap – Képgaléria 1.

DXN 10 Születésnap – Képgaléria 2.

DXN 10 Születésnap – Képgaléria 3.


0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük