DXN utazás az egész családdal

Ennek a posztnak az apropója egy pontosan egy hónap múlva következő utazás. A DXN 2019-es jutalomútja, amit a 2018-as teljesítmények függvényében kaptunk ajándékba. 2008-as csatlakozásunk óta minden egyes jutalomúton részt vettünk, mindig dupla minősüléssel, mindketten utaztunk. Ezen alkalmak közül két alkalommal a gyerekeink is velünk tartottak, sőt 2014-ben már Olga férje Laci is.

2019. június 02-án DXN utazás indul ismét 🙂

Egy évtized alatt már hozzászoktunk, hogy ilyenkor, egy hónappal az utazás előtt, már mindenki, aki minősült készülődik. Előkerülnek az internetről a hajó… Jajj! El is felejtettük… 🙂 egy skandináv hajóutat kaptunk idén ajándékba! 🙂 … Tehát előkerülnek az internetről a hajó képei, a fedélzetek rajzai a kabinbeosztások. Feltérképezzük a megállóhelyeket, a kikötőket. Utána néznek az utazók, hogy milyen programlehetőséget kínálnak a városok, ahol megállunk és ki tudunk szállni a hajóból.

De a hajó kínálata sem piskóta!

Ezzel a hajóval fogunk most utazni

DXN utazás ezen a hajónEbbe most nem megyünk bele, mert ezzel a poszttal ismét elindítunk egy sorozatot, ami erről a DXN utazásról szól. A továbbiakban majd a felkészülés fázisait mutatjuk meg. Lesz szó időjárásról, hiszen jó lenne előre tudni, hogy meleg lesz, vagy hűvös, lesz-e szél vagy akár vihar is? Nagy szerencsénk van, mert a csapatunkhoz tartozik két repülős is.

Faragó Pisti és Orsy Laci olyan programokat használnak, amik mindent megmondanak a várható időjárásról. Majd kifaggatjuk őket.

Aztán az utazásról is beszámolunk. A tervünk mindig az, hogy már onnan, azonnal, de ez nem nagyon jött eddig össze. Így majd idén beérjük néhány fotó feltöltésével a közösségi média felületekre. A többit majd itthonról.

Mi erre az utazásra hárman megyünk. Olgáéknál még kicsi a második gyermek, ő még nem biztos, hogy élvezne egy ilyen utazást. Tamaráéknál pedig pár hónapos az első gyermek, ő egészen biztosan nem élvezné. Sári viszont még független, ezért velünk tarthat.

A távolabbi terveinkben azért még szerepel egy olyan utazás,
amin minden gyerekünk, férjekkel együtt
és minden unokánk ott lesz majd

Ráhangolódásként a két eddigi családi hajóút videóit mutatjuk:

 


0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük