A fókuszunk a megoldáson, a tapasztalt nagyon magas vércukorérték csökkentésén, normalizálásán volt, amikor ebben a kérdésben először Annával találkoztunk. Eszünkbe sem jutott fotókat készíteni, annak ellenére, hogy az első pillanattól megvolt a döntésem hogy több poszt terjedelemben be fogok számolni a történésekről. Két napja viszont alkalmunk adódott közös kép készítésére.

Tegnap végül elkészült két fényképes poszt

Ahogy ez ma már szinte kötelező az elkészült képekből egyet mindketten feltettünk egy posztba a Facebookra. Nem olyan sebességgel tettük ezt, mint az Y generáció tagjai. A mi idővonalunkon nem jelent meg a kép készítését követő másodpercben a megosztás. A hozzá tartozó szövegeket sem az okostelefon apró “billentyűin” villámként gépelő ujjainkkal, sokkal inkább számítógépünk jól bevált, kényelmes billentyűzetén kopogtuk a szerkesztő felületbe. Ettől függetlenül elég gyorsan, már másnap megjelentek a posztok.

A képekért köszönet Ábrahám Sárinak!

Az alkalom a találkozásra és a kép készítésére egy új érték,
amit aznap ebéd után néhány órával mértünk:

5,7

Nem tévedés! Jó helyen van a tizedes vessző

Öt héttel azután, hogy elég magas értéket mértük és négy héttel az Anna mentorálása mellett elindított életmódváltó programom kezdete után a vércukorérték, nappal, evés után megközelíti a normális értéket. 

Nem jártam orvosnál,
nem vettem be egyetlen szem gyógyszert sem

Facebook poszt Ábrahámné Bergmann AnnátólHogy mégis miként jöhetett létre ez a változás, azt Anna elmondja a posztjában, amit ide kattintva máris olvashatsz.

Mindkettőnk posztjához érkeztek hozzászólások. Pontosan ezért nem idézem itt a teljes szövegeket, hanem inkább azt tanácsolom, kattints és olvasd el az eredeti szövegeket. Ha van véleményed, megjegyzésed, vagy bármilyen üzeneted, ami belefér egy Facebook kommentbe, mindenképpen írd is meg nekünk, mert nagyon kíváncsiak vagyunk ezekre.

Ha összehasonlítod a két posztot, látni fogod, hogy Anna a szakértő. Egy elemző, részletes írást olvashatsz arról, ami március közepe óta történik.

Én egy sokkal rövidebb, főként az elért eredménynek örvendező posztot írtam. Ennek ellenére nagyon sokan szóltak hozzá, gratuláltak az eredményekhez. Ez nagyon jól esik és nagyon köszönöm mindenkinek a jókívánságokat! Nagyszerű dolog azt érezni, hogy ennyi őszinte, kedves embernek vagyok fontos.

Ez a poszt ide kattintva érhető el.


2 hozzászólás

Táplálkozás a kiugró vércukor eredmény után - meglepődtem · május 15, 2019 - 3:41 du.

[…] Villámgyors, pozitív eredményt könyveltünk el […]

Ne csak a nyelvünknek legyen ízletes az ételünk! A sejtjeinknek is ízlik? · április 22, 2019 - 3:30 du.

[…] Villámgyors, pozitív eredményt könyveltünk el. Poszt és fotók is készültek… […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük