Eljutottunk tehát addig, hogy már volt laboreredményem és célom. Nyilván nem maradhat így, tennem kell valamit, hogy megváltozzon. Igen! Nekem kell tennem, hiszen azt is mind én tettem, vagy éppen nem tettem, ami idáig vezetett.

A normálistól eltérő értékekkel le kell leszámolni!

Elolvastam egy csomó a témával foglalkozó írást és mindegyikben szinte elsőként említik a szakértő szerzők a túlsúlyt, a rengeteg ülő munkát és a helytelen táplálkozást. Hát kérem én ezeket mind elkövettem. Folytatólagosan, előre megfontoltan, mondanák egy bírósági tárgyaláson. És igazából éppen erre van most szükség. Tisztáznom kell a felelősségemet és azonnal el kell kezdenem másként tenni a dolgokat.

Divatos fogalommal élve, itt az ideje az életmódváltásnak!
Ki kell jönnöm a komfort zónámból és
be kell lépnem a Táplálko-ZÓNA támogató közegébe!

A laborlelet letöltésének napjára már beláttam, hogy nem fog ez egyedül menni.
Hála Istennek, itt van mellettem a feleségem, aki mindig mindenben támogatott, segített, rá számíthatok. Tudom, hogy a lányaink és az ő családjaik szintén támogatnak.

De akartam, akartunk még valamit illetve valakit

Ábrahámné Bergmann Anna a Táplálko-ZÓNA tulajdonosaAz első részben már beszéltem Ábrahámné Bergmann Annáról. Felhívtuk és jeleztük, hogy igényt tartanánk az ő és a Táplálko-ZÓNA segítségére. Anna válaszként a weboldalára irányított. Kérte, nézzük át, olvassunk el mindent és, ha utána még mindig Vele képzeljük el a továbblépést, válasszuk ki a számunkra megfelelő csomagot.

Sok weboldalt láttam már, önmagam is szerkesztek weboldalt, itt van mindjárt ez, amin most olvasod a posztomat.

Anna oldala kifogástalan.

A nyitóoldalon a nagyon eltalált brand, “Táplálko-ZÓNA” címere, logója, egy üdvözlet és néhány kívánatos zöldség képe fogadja a látogatót.
Lefelé görgetve éppen annyi tartalom kerül elő a láblécig, ami elegendő arra, hogy eldöntsük, megnézzük-e a további oldalakat, vagy odébb állunk. Nem álltunk odébb és várhatóan ezt nagyon kevesen teszik. Ugyanis az oldal szövege, pontosabban a szövegbe kódolt információk személyesen az olvasónak szólnak. Udvariasan és egyáltalán nem tolakodóan, nem rábeszélősen nyitogatják a modern világ emberének szemeit Anna finom mondatai

Ha az oldal aljára érve valaki úgy érzi, hogy abból, amit olvasott semmi nem vonatkozik rá, akkor neki jár a gratuláció, mert a táplálkozás terén bizonyára mindent jól csinál. Egészen biztosan nincs egy deka túlsúlya sem, eleget mozog, teljesen kiegyensúlyozottan él és hírből sem ismer egyetlen  kórt sem. Gratulálok látatlanban! Te már most pont olyan vagy, mint, amilyenné én szeretnék válni.

Nagyon ügyesen vannak az egyes bekezdések után felkínálva a továbblépési lehetőségek. Az oldal szerkezetileg kifejezetten korszerűen vezeti az érdeklődőt, az őt valóban érdeklő tartalmak felé.

Igazán profi a színvilág, ami harmonizál a Táplálko-ZÓNA logójának színeivel.

Megismerhető a funkcionális táplálkozás.

Egészen röviden erről van szó:

“Nagyon leegyszerűsítve annyit tesz, hogy a szervezetünket nem csupán etetjük, hanem valódi táplálékokkal látjuk el, amiket a testünk értelmezni és az egészséges működéséhez hasznosítani tud.”

Ha pedig ennél részletesebben szeretnéd, ki is van bontva ez a téma is. De lehetőséged van megismerkedni Annával, aki beszél a családjáról a hivatássá fejlődött hobbijáról, aminek az áldásait már sokan élvezzük.

A blogban fényképes recepteket talál az olvasó. Azt mondják a puding próbája, amikor megeszik az elkészült finomságot. Több recept kipróbálásán túl vagyok már.

A legutóbb túróhabos gyümölcsös álompitét készítettem eperrel:

Mi a weboldal tartalmának tüzetes átnézése után döntöttünk. Ebbe a programba belevágunk. Itt van az a plusz támogatás, segítség, ami kell nekem. Nem kellett nagyon keresnünk a csomagokat, mert minden oldalról könnyen elérhetők.

Mi a Professional csomagot találtuk a legjobbnak, ezt választottuk

Másodperceken belül érkezett a válasz e-mailben. Az elektronikus levél ugyanazt a színvilágot dizájnt hordozza, mint a weboldal. 

És máris megérkezett az első feladat. Kérdőívek linkjeit küldte Anna, melyek a friss laborlelettel együtt az alapját képezik az együttműködésnek. Az általam adott válaszok kiértékelésére egy hét türelmet kért frissen választott mentorom.
Persze az ember türelmetlen, de azért ez mégis megnövelte a bizalmamat, mert egyből láttam, hogy, amit korábban olvastam, az igaz. Itt nem valami előregyártott, “mindenkinek jó” panelek automata levélküldővel való küldözgetéséről van szó, hanem Anna valóban kiértékeli az adatokat és személyre szabottan dolgozza ki a programot. 

Persze – ismerve őt – nem is vártam mást. Tudom, hogy nagyon alapos és csak pontos munkához, valódi teljesítményhez adja a nevét.

Hat nap múlva megérkezett a következő levél, újabb linkekkel egy online tárhely mappáihoz, melyekben már a számomra kidolgozott anyagokat találtam.

Ezekről és az első személyes konzultációról szól majd a következő rész.


2 hozzászólás

Táplálkozás a kiugró vércukor eredmény után - meglepődtem · április 18, 2019 - 2:22 du.

[…] Táplálko-ZÓNA a támogató háttér […]

Vércukor 2. rész - a 14,5 sem sokkal jobb a 18,2-nél · április 12, 2019 - 3:35 de.

[…] Táplálko-ZÓNA a támogató háttér […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük