Tíz év!

Erre mondják pestiesen, hogy ez azért már nem semmi.

2019 a DXN magyarországi és európai bevezetésének 10. jubileumi éve

Az már önmagában nagy szó és csak a legnagyobbaknak, legjobbaknak sikerült eddig, hogy egy MLM cég kibír Magyarországon tíz évet.

Persze mi, akik MLM-mel foglalkozunk tudjuk, hogy amelyik viszont nem éri meg a tíz évet az nagy valószínűséggel nem a valódi, termék alapú hálózatok családjába, sokkal inkább a pilótajátékok közé tartozik.

Kávéval MLM? Kávés hálózat? Maláj cég Európában?

Ilyen és ezekhez hasonló kérdéseket kaptunk 2008-ban már, amikor az elsők között csatlakoztunk, augusztus 08-án. A hasonló kérdések csak szaporodtak, a 2009. március 04-ei hivatalos piacnyitásig és nem szűntek meg az áprilisi ünnepi megnyitó rendezvénnyel sem. 

És még ma is vannak kételkedők.

2019-ben már más megjegyzések is érkeznek.

Azt mondják, hogy bárcsak belefogtak volna, akkor, amikor mi. Meg, hogy nekünk micsoda szerencsénk van, mert jókor voltunk jó helyen és az elsők között szálltunk be.

Mindezekből nagyon jól látszik, hogy az emberek jelentős többségének nincsenek valódi információi a hálózatos értékesítésről. Sajnos nagyon sok ember megengedi magának a luxust, hogy saját tapasztalatok nélkül, saját vizsgálatok nélkül, simán elfogadja, amit mások állítanak. Hogy miért könnyebb és miért népszerűbb elfogadni azokat a véleményeket, melyek mögött nem áll valós tapasztalat, hanem jellemzően csupán előítélet, és másod, harmad, sokad kézből származó, valótlan állítások, ezt mi nem tudjuk.

Azért adunk hírt rendszeresen az üzletünkről, a sikereinkről, mert ellensúlyozni kívánjuk azt a sok-sok hazugságot, amit az MLM üzlettel kapcsolatban, teljesen alaptalanul terjesztenek. Rá akarunk világítani, hogy nagyon komoly csúsztatás, amikor a legális, sikeresen működő hálózatokat egy lapon említik a csaló pilótajátékokkal. 

A DXN tíz éves európai jelenléte, 25 éves globális múltja, hatmillió rendszeres fogyasztó pozitív tapasztalatai valamint a Magyarországon is látható folyamatos fejlődés, növekedés bizonyíték arra, hogy lehet ezt a műfajt hosszú távon, sikeresen művelni.

Ha Neked ennél több kell, akkor nézd meg az eredményeinket részletező oldalunkat. Utána pedig látogasd meg a DXN utazásainkról szóló oldalt és Yutube csatornánkat.

Ebben a bejegyzésben nem fogjuk a tíz éve történteket idézni, hiszen ezt egészen részletesen megírtuk a “Tessék vigyázni! Az ajtók záródnak!” című könyvünkben, ami weboldalunkon, bárki számára elérhető.

Ezzel a bejegyzéssel Hozzád kívánunk szólni,

aki eddig azt hitted, hogy az MLM-mel kapcsolatosan a rokonodtól, barátodtól vagy éppen a közös képviselőtől hallott negatív hírek az igazak.
Adj egy esélyt magadnak azzal, hogy az MLM-mel nem is foglalkozó ismerőseid véleménye helyett, meghallgatod azokat, akik sikeresek ebben a szakmában! Szívesen beszélgetünk Veled.

Ezzel a bejegyzéssel Hozzád kívánunk szólni,

aki azt gondolod, hogy lekéstél, mert nem csatlakoztál akkor, amikor mi. Az élet más területein ugye nem beszélnéd le, aki ma kezdene valami olyanba, amit mások már évtizedek óta művelnek? Ha igaz lenne a vélekedésed, akkor már régen be kellet volna fejeznünk, mondjuk 2008. augusztus 9-én, a csatlakozásunk másnapján. 🙂
Adj egy esélyt magadnak, hogy megértsd, miért hazudtak, akiktől ezt a téves felfogást tanultad. Szívesen elmagyarázzuk.

Ezzel a bejegyzéssel Hozzád kívánunk szólni,

aki valamikor csatlakoztál a DXN-hez, de az élet sok-sok kihívása elsodort valamerre.
Adj egy esélyt magadnak, hogy a segítségünkkel visszatérve Te is részesülhess a sikerekből. Szívesen találkozunk Veled is ismét!

A tíz évet májusban
egy nagy rendezvénnyel ünnepeljük.

Találkozhatunk akár ott is Veled!
Keress minket a részletekért!

Boldog tizedik születésnapot DXN!

A Te sikered a mi legnagyobb elismerésünk!

Csatlakozz hozzánk!


0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük