2008. októberben, két hónappal a csatlakozásunk után,
amikor a DXN még nem volt hivatalosan Európában,
megjelent egy versenykiírás a DXN Intraneten

Az első magyar DXN delegáció MalajziábanErről is írunk a Tessék Vigyázni! Az ajtók Záródnak! című könyvünkben.

Egy rövid részlet a könyvből:

“Az utazás előkészítésével kapcsolatban is körültekintőnek kellett lennem. Szabadságra volt szükségem, ráadásul rendkívülire, olyan időszakban, decemberben, amit már régen beosztottak a kollégák között. Ehhez társult még egy körülmény, mert már nem is volt elegendő szabim abban az évben. Nem mondhattam a munkahelyemen, hogy szabadidőmben dolgozom egy MLM cégben és a sikereimért kaptam a jutalomutazást. Ha ezt mondom, biztosan nem segített volna a főnök. Ezért kicsit átalakítottam a tényeket. Azt mondtam, hogy egy internetes pályázaton nyertem egy malajziai utazást, amit nem lehet átruházni másra, és pénzre sem váltható. Valójában az utolsó szóig igazat beszéltem.

A főnököm nagyon meglepett, azonnal segítőkészen mellém állt. Ha úgy nyertem, akkor azt nem szabad ott hagyni. Kezébe vette az ügyet és kijárt a cégvezetésnél három nap extra szabit a következő évi keret terhére.

Emlékezetesek maradnak örökre a vezénylő tiszt szavai is, amikor tanácsolta, hogy kamerát vigyek magammal és készítsek rengeteg fotót. Így hátralevő éveimben lesz, mit nézegessek, mert biztosan nem jutok el oda még egyszer ebben az életben. Nem lett igaza.”

Azon az utazáson, 2008-ban még nem voltunk felkészülve arra, hogy videóra is rögzítsünk mindent, de egy kamera azért a rendelkezésünkre állt. Egész jó fotók készültek, amikből még a helyszínen, az akkor rendelkezésünkre álló programokkal készült néhány zenés képbemutató, amit azonnal haza is küldtünk. Egyetlen ilyen marad  fenn a mai napig. Ezt kicsit átalakítva most közzé is tesszük:

Termékvásárlás fogyasztói áron   Regisztráció a 25% kedvezményért

Facebook oldalunk kedvelése   Feliratkozás Youtube csatornánkra


0 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük