De jó! Kérésedet megkaptuk.

Hamarosan eldöntjük, hogy indokolt-e a kérésed és erről értesítést küldünk számodra.

Megadott e-mail címedre rendszerünk azonnal kiküldött egy visszaigazoló e-mailt a jozsef@specht.hu címről. Fontos, hogy üzeneteinket mindig megkapd.

Szeretnéd mindig megkapni értesítéseinket, hírleveleinket?

Ha az e-mail címünket felveszed a címjegyzékbe, illetve hozzáadod a megbízható feladók listájához, valószínűleg nem fog spam mappába kerülni, mert jelzed a levelezőnek, hogy a jozsef@specht.hu címről érkező leveleket megbízhatónak tartod. Ha már a spam vagy kéretlen levelek mappában találtad az e-mailünket, akkor viszont előbb az e-mail fölött a “Nem spam” gombra kell kattintanod, de megoldás lehet a levelet áthúzni a beérkezett üzenetek mappába.

Kérdéseiddel, visszajelzéseiddel alábbi elérhetőségeinken keress minket:

Termékekkel kapcsolatban
Specht Valit
 vali.specht@dxn.hu
+36 (30) 972 6672

Üzleti és technikai kérdésekkel kapcsolatban
Specht Józsefet
 jozsef@specht.hu
+36 (30) 411 6127

Tarts velünk!

Nekünk sikerült. Neked is sikerülni fog!

Nézz ránk! Nem a holdról jöttünk. Totál egyszerű emberek voltunk. Egy buszvezető és egy ápolónő. Ma is ugyanolyan egyszerű emberek vagyunk, de már nincsen munkahelyünk, nem vagyunk munkavállalók.

Mi sem úgy születtünk, hogy értettünk a marketinghez, de meg tudtuk tanulni. Azért, mert hoztunk egy döntést, hogy megváltoztatjuk az életünket és kitartottunk a döntésünk mellett.

A DXN egy világcég. A direkt értékesítő vállalatok mezőnyében ma már az elsők között jegyzik. A  jövőképe Európában is sok embernek kínál egészséget, gazdagságot és boldogságot! Ez ugyanis a DXN mottója.

Élvezd a termékek nyújtotta fittséget és érezd meg az előnyét, ha egy olyan terméket kínálsz, amelyet mások kimondottan keresnek. Saját víziónk pedig, hogy több százezer embernek adjunk hitet, motivációt, eszközt és módszert ahhoz, hogy jobban érezhessék magukat a bőrükben. Jó kalandot a DXN világában!

Csatlakozz hozzánk!
Kattints a „DIJMENTES REGISZTRÁCIÓ” feliratú gombra!

Scroll to Top