Gratulálunk! Sikerült a feliratkozás.

Szeretnénk biztosítani, hogy mindig értesülj az újdonságainkról és ne maradj le semmiről.
Ezért szeretnénk segítséget nyújtani abban, hogy hogyan érheted el, hogy az e-mailjeink mindig a beérkező üzenetek mappájában landoljanak.
Miután feliratkoztál, azonnal kiküldtünk neked egy visszaigazoló e-mailt a hello@specht.hu címről, hogy megbizonyosodjunk arról, hogy kapcsolatban vagy velünk.
Fontos, hogy e-mailjeinket mindig megkapd, ezért javasoljuk, hogy add hozzá e-mail címünket a címjegyzékhez, illetve tedd a megbízható feladók listájára.
Ez garantálja, hogy a levelek nem kerülnek a spam mappába, mert jelezed a levelezőnek, hogy a hello@specht.hu címről érkező leveleket megbízhatónak tartod.
Amennyiben az e-mailünket a spam vagy a kéretlen levelek mappájában találtad meg, akkor kattints a „Nem spam” gombra, hogy a továbbiakban az üzeneteink a megfelelő helyre érkezzenek, vagy egyszerűen húzd át a beérkezett üzenetek mappájába.
Ha bármilyen kérdésed vagy visszajelzésed van, kérjük,
ne habozz kapcsolatba lépni velünk az alábbi elérhetőségeken:
Termékekkel kapcsolatban Specht Vali: 
vali.specht@dxn.hu, +36 (30) 972 6672
Üzleti és technikai kérdésekkel kapcsolatban Specht József: 
jozsef@specht.hu, +36 (30) 411 6127

Ha szeretnéd engedélyezni, hogy a Gmail rendszeresen fogadja és a beérkező levelek mappájába helyezze a hello@specht.hu e-mail címről érkező üzeneteket, kövesd az alábbi lépéseket a Gmail webes felületén:

 1. Nyisd meg a Gmail levelező rendszert, majd jelölj ki egy olyan e-mail üzenetet, amelyet megbízható címek közé szeretnél sorolni.
 2. Kattints a feladó nevére vagy e-mail címére, amely a levelezőablak bal felső sarkában jelenik meg.
 3. Válaszd ki az „Adjon hozzá a kapcsolatokhoz” opciót a felugró menüből.
 4. Ezután a Gmail átirányít a „Kapcsolataim” oldalra. Itt ellenőrizheted a kapcsolati adatokat és szerkesztheted a névjegyeket.
 5. Ellenőrizd, hogy a kapcsolati adatok helyesek-e, majd kattints a „Megbízható” opcióra a névjegy mellett.
 6. Ha a „Megbízható” opciót kiválasztottad, az adott e-mail cím minden levele az „Elsődleges” beérkező levelek mappájába kerül. Ezt azért fontos tudni, mert így biztos lehetsz benne, hogy nem fogsz lemaradni a fontos üzenetekről.

Ha szeretnéd engedélyezni, hogy a Microsoft Outlook rendszeresen fogadja és a beérkező levelek mappájába helyezze a hello@specht.hu e-mail címről érkező üzeneteket, kövesd az alábbi lépéseket:

 1. Nyisd meg az Outlook levelező rendszerét, majd jelölj ki egy olyan e-mail üzenetet, amelyet megbízható címek közé szeretnél sorolni.
 2. Kattints a feladó nevére vagy e-mail címére, amely a levelezőablak fejlécében jelenik meg.
 3. Kattints a jobb gombbal a feladó nevére vagy címére, majd válaszd ki az „Adjon hozzá a névjegyzékhez” opciót a felugró menüből.
 4. Ezután az Outlook átirányít a „Névjegy” oldalra, ahol szerkesztheted a névjegyeket.
 5. Ellenőrizd, hogy a névjegy adatai helyesek-e, majd kattints az „E-mail beállítások” gombra.
 6. Az „E-mail beállítások” párbeszédpanelen válaszd ki a „Megbízható feladók” fülre, majd kattints az „Új” gombra.
 7. Írd be az adott címet, majd kattints az „OK” gombra.
 8. Az adott cím ezentúl megbízható feladóként lesz kezelve, és az üzenetei az „Elsődleges” beérkező levelek mappájába fognak kerülni.

Ha szeretnéd engedélyezni, hogy az Apple Mail rendszeresen fogadja és a beérkező levelek mappájába helyezze egy a hello@specht.hu e-mail címről érkező üzeneteket, kövesd az alábbi lépéseket:

 1. Nyisd meg az Apple Mail levelező rendszerét, majd jelölj ki egy olyan e-mail üzenetet, amelyet megbízható címek közé szeretnél sorolni.
 2. Kattints a jobb gombbal a feladó nevére vagy e-mail címére, amely a levelezőablak fejlécében jelenik meg.
 3. Válaszd ki az „Add to Contacts” (Hozzáadás a névjegyzékhez) opciót a felugró menüből.
 4. Ezután az Apple Mail átirányít a Névjegy alkalmazásba, ahol szerkesztheted a névjegyeket.
 5. Ellenőrizd, hogy a névjegy adatai helyesek-e, majd kattints a „Felhasználói” menüre.
 6. Válaszd ki az „Add to VIPs” (Hozzáadás a VIP-khez) opciót.
 7. Az adott cím ezentúl megbízható feladóként lesz kezelve, és az üzenetei a VIP beérkező levelek mappájába fognak kerülni.
Scroll to Top