Online Üzleti Tájékoztató kérése

Budapesten hetente rendezünk üzleti tájékoztatót. Itt sikeres DXN vezetők beszélnek fél órában a DXN üzleti lehetőségről. Előtte és utána pedig lehetőség nyílik a DXN kávék kóstolására, a termékekkel való megismerkedésre, regisztrációra, termék vásárlásra és konzultációra.

Tervezzük a vidéki tájékoztatók beindítását is

Amíg ez megvalósul, átmeneti lehetőséget kívánunk biztosítani Neked is!

Ha Te olyan távol élsz a fővárostól, hogy nem tudod megoldani a személyes részvételt, de szívesen meghallgatnád a tájékoztatót, kérünk, hogy az alábbi űrlap kitöltésével jelezd ezt számunkra.
Megvizsgáljuk kérésedet és, ha indokoltnak tartjuk, lehetővé tesszük számodra, hogy megnézd az egyik ilyen üzleti tájékoztatónk videó felvételét.

Az űrlap alatt egy meglepetés vár Rád!

Itt a meglepi:

FIGYELEM!

Ha Budapesten vagy a város környéki települések bármelyikén élsz, kérünk, hogy gyere el személyesen az üzleti tájékoztatóra! Velünk ott személyesen találkozhatsz, mindig ott vagyunk.

A DXN Üzleti Tájékoztatók minden kedden este 17:30-kor kezdődnek
(Érdemes korábban érkezni és megkóstolni a DXN kávét!)

A pontos cím: 1132 Budapest, Váci út 66.

Tarts velünk!

Nekünk sikerült. Neked is sikerülni fog!

Nézz ránk! Nem a holdról jöttünk. Totál egyszerű emberek voltunk. Egy buszvezető és egy ápolónő. Ma is ugyanolyan egyszerű emberek vagyunk, de már nincsen munkahelyünk, nem vagyunk munkavállalók.

Mi sem úgy születtünk, hogy értettünk a marketinghez, de meg tudtuk tanulni. Azért, mert hoztunk egy döntést, hogy megváltoztatjuk az életünket és kitartottunk a döntésünk mellett.

A DXN egy világcég. A direkt értékesítő vállalatok mezőnyében ma már az elsők között jegyzik. A  jövőképe Európában is sok embernek kínál egészséget, gazdagságot és boldogságot! Ez ugyanis a DXN mottója.

Élvezd a termékek nyújtotta fittséget és érezd meg az előnyét, ha egy olyan terméket kínálsz, amelyet mások kimondottan keresnek. Saját víziónk pedig, hogy több százezer embernek adjunk hitet, motivációt, eszközt és módszert ahhoz, hogy jobban érezhessék magukat a bőrükben. Jó kalandot a DXN világában!

Csatlakozz hozzánk!
Kattints a “DIJMENTES REGISZTRÁCIÓ” feliratú gombra!