DXN Maca EuCafe, Maca gyökér kivonattal

05. DXN Maca EuCafe, Maca gyökér kivonattal, ínyenceknek

DXN Maca EuCafe, Maca gyökér kivonattal, ínyenceknek

maca

Elkészítése

Öntsd a tasak tartalmát 1-1,5 dl kb. 80 fokos meleg vízbe. Ha így túl erős, vagy kisebb adagban fogyasztanád, nyugodtan felezd, vagy harmadold az adagot. Így is remek kávéélményt nyújt.

Maca

A Maca egy gyökérzöldség, amely a retekkel tartozik egy családba, aranyló, vöröses, zöld, fekete, lila, és fehér színben terem meg.
Természetes élőhelye kizárólag az Andok középső területei, 4000 méter feletti magasságok.

A Maca hatóanyagai

Összetett tápanyagai miatt szuperélelmiszernek hívják, ami azt jelenti, hogy koncentráltan tartalmazza a szervezet számára szükséges tápanyagokat.
Gazdag aminosavakban, esszenciális zsírsavakban, vitaminokban és nyomelemekben.
Fő hatóanyagai az alkaloidok, flavonoidok, glikozidok és fitoszteroidok csoportjába tartoznak.

maca

Tarts velünk!

Nekünk sikerült. Neked is sikerülni fog!

Nézz ránk! Nem a holdról jöttünk. Totál egyszerű emberek voltunk. Egy buszvezető és egy ápolónő. Ma is ugyanolyan egyszerű emberek vagyunk, de már nincsen munkahelyünk, nem vagyunk munkavállalók.

Mi sem úgy születtünk, hogy értettünk a marketinghez, de meg tudtuk tanulni. Azért, mert hoztunk egy döntést, hogy megváltoztatjuk az életünket és kitartottunk a döntésünk mellett.

A DXN egy világcég. A direkt értékesítő vállalatok mezőnyében ma már az elsők között jegyzik. A  jövőképe Európában is sok embernek kínál egészséget, gazdagságot és boldogságot! Ez ugyanis a DXN mottója.

Élvezd a termékek nyújtotta fittséget és érezd meg az előnyét, ha egy olyan terméket kínálsz, amelyet mások kimondottan keresnek. Saját víziónk pedig, hogy több százezer embernek adjunk hitet, motivációt, eszközt és módszert ahhoz, hogy jobban érezhessék magukat a bőrükben. Jó kalandot a DXN világában!

Csatlakozz hozzánk!
Kattints a „DIJMENTES REGISZTRÁCIÓ” feliratú gombra!

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top