Ingyenes tanácsadás

Írd le a kérdésedet! Hamarosan jelentkezem.

Név
E-mail
Telefon
Kérdésed, üzeneted


Sikeresen elküldted az űrlapot.
There has been some error while submitting the form. Please verify all form fields again.

Specht Vali vagyok

több mint 30 évet dolgoztam az egészségügy területén, számos különböző szakterületen tapasztalatokat gyűjtve.

Specht Vali ganoterapeuta

Az egészségügy mindig is az életem középpontjában állt, és nagy elhivatottsággal szolgáltam az embereket az egészségük megőrzésében és javításában.

Idővel elkezdtem érdeklődni az alternatív gyógyászat iránt is, és elvégeztem a ganoterapeuta képzést, amelynek eredményeként büszkén birtoklom az erről szóló oklevelemet.
A ganoterápia egy olyan terület, amely a Ganoderma lucidum gomba és további gyógygombák és gyógynövények csodálatos tulajdonságaira támaszkodik, és reményeim szerint ezzel az új megközelítéssel tovább bővíthetem az emberek számára nyújtott segítség palettáját.

Ezen az oldalon olyan információkat osztok meg veled, amelyek segíthetnek megérteni a ganoterápia alapelveit és hatásait. Ugyanakkor hangsúlyozom, hogy mindig fontos az orvossal való konzultáció, ha egészségügyi problémával szembesülsz.

Bízom benne, hogy az oldalon található információk segítenek jobban megismerni a ganoterápia világát, és választ adnak a kérdéseidre.
Köszönöm, hogy meglátogattad az oldalt, és remélem, hogy hasznosnak találod majd az itt található tartalmakat.
Szeretettel,
Vali

Mi is az a ganoterápia?

A ganoterápia olyan alternatív gyógyászati megközelítés, amely a Ganoderma lucidum nevű gombafajta (más néven Reishi gomba vagy Lingzhi gomba) egészségügyi előnyeire támaszkodik.
A Ganoderma lucidum egy hagyományosan Kínában és Japánban használt gyógygomba, amelyet már évezredek óta alkalmaznak a hagyományos kínai gyógyászatban.

ganoterápia
ganoterápia
Specht Vali és Specht József a DXN Ganoderma ültetvényén, 2013-ban

Az itt leírtak kizárólag tájékoztató jellegűek, és ha valaki a ganoterápiát szeretné kipróbálni, előtte mindenképpen várom egy konzultációra. Ez történhet online is.

Néhány fontos információ a ganoterápiával kapcsolatban:


Gyógyhatások:
A Ganoderma lucidum gomba számos bioaktív vegyületet tartalmaz, például poliszacharidokat, triterpéneket és antioxidánsokat. Ezek a vegyületek egészségügyi előnyökkel járhatnak, mint például az immunrendszer erősítése, a gyulladások csökkentése, a stressz csökkentése, és a szív- és érrendszeri problémák megelőzése.

Immunrendszer támogatása:
A ganoterápia egyik legismertebb célja az immunrendszer támogatása és erősítése. A gomba poliszacharidokat tartalmaz, amelyek segíthetnek az immunrendszer aktiválásában és erősítésében.

+36 (30) 972 6672
vali.specht@dxn.hu
+36 (30) 972 6672
Bármelyik elérhetőségemen kereshetsz
vagy küldj üzenetet az űrlapon!
Név
E-mail
Kérdésed, üzeneted


Sikeresen elküldted az űrlapot.
There has been some error while submitting the form. Please verify all form fields again.
Scroll to Top