DXN PROadshow

DXN PROadshow – Görögország, Törökország, 13 nap

DXN PROadshow – Görögország, Törökország, 13 nap

6 utazó, 5300 kilométer egy 9 személyes kisbusszal

Úgy adódott, hogy a DXN 2022-ben Antalyában tartotta a 8. Európai Vezetői Tábort. Már éppen repülőjegyeket akartunk foglalni, amikor érkezett egy felkérés a görög DXN vezetőktől, hogy pont egy héttel korábban szívesen látnának pont minket hatunkat a rendezvényükön. Sőt nem csupán meghívtak, hanem felkértek előadónak is mindannyiunkat.

Egyből el is vetettük a repülős utazást.

Úgy döntöttünk, hogy szerzünk egy kisbuszt és úgy megyünk Görögországba, hogy utána egy hétig nyaralunk és utazunk, a következő hétvégére pedig odaérünk Antalyára a vezetői táborba és onnan néhány nap alatt hazajövünk.

Az utazásunkról készült egy videóösszeállítás. Bojtos Zoli az egész úton forgatott és hazaérésünk után készített egy háromnegyedórás szerkesztett útifilmet. Így aztán nagyon nem is kell részleteznem a történteket, mert a videóban a városok is mind benne vannak, amerre jártunk és a látványosságok is, amiket meg tudtunk nézni utunk során.

Amit inkább kiemelnék, hogy igazán kivételes csapat a miénk.

A DXN világában DXN PRO-ként ismernek minket. A megnevezés nem csak hatunkra vonatkozik, bár az kétségtelen, hogy mi indítottuk útjára 2021. októberében. Éppen itt az ideje, hogy felsoroljam az utazó csapatot, a képen balról jobbra:

Specht József
és Specht Vali

Bojtos-Sváb Csilla
és Bojtos Zoltán

Czérna Tündi
és Czérna Szabolcs

Visszatérve a gondolathoz, mi mind a hatan maximálisan proaktív figurák vagyunk. Olyanok, akik inkább elnézést kérnek, ha valamit nem pont jól csinálnak, minthogy a többi érintett beleegyezésére várnának. Ez persze a szerzői túlzás kategóriájába tartozik, de tényleg nem azok vagyunk, akik a feladatok megoldásához utolsókként fognánk hozzá. Szóval hat olyan karakter utazott együtt, akik elég erős személyiségek mind.

És végig csináltuk együtt. Komolyabb nézeteltérések nélkül együtt a hosszú úton, együtt a szállásainkon, együtt az előre nem nagyon tervezett programjainkon, együtt előadókként és hallgatóságként.

Együtt barátokként egy nagy közös cél felé vezető úton.

Erről szól a videó és erről beszélnek a fotók a poszt végén, amiket Bojtos-Sváb Csilla készített és nem nyúltunk hozzájuk semennyire sem, ahogy elkészültek, úgy látod őket..

A fotók után pedig várjuk a Te hozzászólásodat is.

Leave a Comment

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Scroll to Top