Skip to content

Álom volt csak? A legjobb szobára számított. Ezt kapta!

Az álom megvalósulhat?

Teljesülhet-e az álom? A fiatal, három műszakos nővér, éjszakai műszakban, amikor már mindenki pihent és nem volt esemény, a nővérszoba ablakában ülve, utazási magazinokat olvasott és álmodozott.

Az volt a vágya, hogy saját szemével láthassa azt, ami az újságok képein került elé. Ott akart lenni, egyszer legalább, egy óriási szállodahajó fedélzetén. El akart jutni egy tengerpartra, hogy belesétálhasson a tenger sós vizébe. Szőtte az álmokat.

Hamarosan férjhez ment és kapott egy álmodozó férjet, aki hasonló álmokat dédelgetett, kiegészítve az új autók és a medencés nagy ház víziójával.

Gyerekeik születtek és az álmok egyre fakultak, egyre távolabb kerültek, egyre kevésbé tűntek megvalósíthatónak.

A mindennapok feladatai, a buszvezetői és ápolónői fizetések beosztásának, szinte lehetetlen kihívásai, háttérbe szorították a valamikori vágyakat.

De ott, nagyon mélyen azért még pislákolt némi fény és, amikor napirendre került egy-egy olyan téma, ami extra bevételek megszerzéséről szólt, mindig újra le lettek porolva a szívük merevlemezére archivált képek.

De aztán rendre, újra visszakerültek a régi könyvtárakba

Évek teltek el és egy napon a valamikori nővér egy pódiumon állt
és egy különleges divatbemutatót tartott.

Néhány érdekes idézet a bemutatóhoz fűzött kísérő szövegből

 • A szállodában ilyen véletlen besorolással kaptuk a kulcsokat. Én mégis ott álltam ennek a szobának az ablakában, ahonnan készítették azt a fotót, ami fölkerült az intranetre. Amikor én ezt megéreztem, amikor én ezt átéreztem, onnantól négy napig nem aludtam szinte semmit.
 • Eljutottam Langkawira, a tengerpartra és ahogy ott sétáltam és néztem azt a hihetetlen csodát, hogy én itt vagyok, nekem akkor esett le, hogy ember, huszonöt évig vártál, hogy onnan a nővérszobából, most láss egy tengerpartot.
 • Már maga az, ahogy Genováig eljutottunk az egy fantasztikus felejthetetlen, családépítő, csapatépítő utazás volt.
 • Barcelona, Marseille, Nápoly, a Vezúv és az összes McDonald’s minden fővárosban, mert Laci és Józsi örökké a wifiket keresték, az egyik, hogy lássa az üzletének a növekedését, a másik, hogy minden fényképet, amit csak készítettünk azonnal föltolja a weblapokra…
 • Mikor odaértünk, észrevettem, hogy Józsinak itthon maradt az öltönyhöz illő cipője… …tudtuk azt, hogy oda úgy nem lehet menni, hogy strandpapucs és öltöny. Aztán láttam, hogy volt ilyen, de a Józsi biztos, tuti, hogy nem vállalta volna ezt be.
  Ott keleten nincs negyvenhatos cipő. A terminálban, egy boltban mégis találtunk egy negyvenhatos cipőt, harmincezer forintért.
  Na várj! Azt hittem, meghalok. Ennél nyomorultabb érzést senkinek nem kívánok. Én a családomnak nem vettem addig összesen harmincezer forintért cipőt. Úgy éreztem, hogy itt vége ennek az álomnak, én kész haza is megyek akár.
  És akkor Laci elkezdett engem ilyen kedvesen ugratni, hogy baromi jól megy nektek, Szingapúrba jöttök cipőt venni? István mondta: Aztán ti tudtok élni negyvenhatos lábon.
Álom lakosztály
Álom utazás
Az álom teljesült

A rendezvény, ahol mindez elhangzott, 2014-ben történt és szinte véletlenül került egy amatőr videókamera a színpad mellé és valódi csoda, hogy valaki be is kapcsolta. Nem lett tévé minőségű felvétel, de arra jó, hogy ma is megnézhesse bárki.

Van, aki még ma is a magyarországi DXN eleddig legjobban sikerült előadásának tartja.

Itt az alkalom, hogy Te is megnézd, meghallgasd Specht Valit.

Nővérszobából világvárosokba

A videót YouTube csatornánkon is megnézheted:

Nővérszobából világvárosokba

Ismerd meg Te is a DXN wellness termékeit:

Találkozzunk személyesen!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.